Dit waren de 10 best bekeken artikelen van 2016

Dit waren de 10 best bekeken artikelen van 2016

Hey lieve mensen! 2016 is nu officieel afgelopen en we zijn 2017 ingetreden. Naar mijn mening was 2016 een geweldig jaar waarin ik mezelf erg heb ontwikkelt. Niet alleen ik heb mezelf ontwikkeld, maar ook mijn blog is door een aantal fases gegaan. Zo heb ik slechte tijden gehad maar ook goede. En nou juist die goede momenten ga ik met jullie delen. Vandaag dus de best bekeken artikelen van 2016

DSC04571

10. Catrice Glam and Doll False Lashes Mascara

We beginnen bij de laagste van de top tien en we eindigen met de meest bekeken. Dit is de review van De Catrice Glam And Doll False Lashes Mascara, een erg fijne mascara die ik vandaag de dag nog steeds met veel plezier gebruik. Ik had eerst verwacht dat dit artikel niet zo vaak gelezen zou worden aangezien de kwaliteit ervan niet zo op en top was, maar achteraf is het dus nog in de top 10 gekomen.

9. 3x lipcombo’s met Essence lipliners

Oh noo, die is uit februari. Ik schaam me er echt voor maar ik wil het niet verwijderen want er zat zo veel werk in. In dit artikel had ik lipcombo’s gemaakt met lipliners van Essence. Toen was ik er trots op maar als ik nu terugkijk… nee. Mijn wenkbrauwen zien er niet uit, de camera staat te dicht in mijn gezicht en die ooglook: OMG! Dat was toen mijn favoriete ooglook (en enige), maar achteraf was die helemaal niet goed, niet eens uitgeblend en ook had ik geen transitiekleur gebruikt. Die lipcombo’s gebruik ik nu echt nooit meer.

PicMonkey Collage

8. 2x Chokers van chokerketting.nl

Van deze ben ik nou wel blij dat ‘ie in het rijtje staat. Ik had toen echt een hele fotoshoot gehouden en ze waren ook nog best goed gelukt. De bloggers snappen het gevoel wel wat je hebt als veel foto’s gelukt zijn. Die chokers gebruik ik by the way nog erg vaak, ben er dol op!

7. Catrice prime and fine anti shine base

Deze primer is helemaal op gemaakt! Ik ben er nog steeds wel over te spreken, maar minder dan toen. Dat komt omdat het gewoon een simpele primer is die niet zo veel wonderen verricht, ik weet wel zeker dat er vele betere bestaan. Voor de rest herinner ik me dat artikel niet echt meer aangezien het letterlijk een jaar geleden was. De foto’s zijn ook weg omdat ik die ooit een keer per ongeluk verwijderd heb.

DSC03757

6. Sedona kwastenset

Ik weet nog wel dat dit het eerste artikel was waar ik echt trots op was. Ik had nieuwe kwasten gekocht en die liet ik zien. Ik vond de foto’s mooi omdat ik die leuke lichtjes op de achtergrond had. Als ik nu terug zou kijken had ik hele andere foto’s gemaakt met betere belichting. Toch leuk om te zien hoe je fotografie skils verbeteren.

2

5. Catrice allround contouring palette

Ik vraag me eigenlijk af hoe dit artikel in de top 5 kan staan. Ik denk dat het komt omdat het een best populair product was op dat moment. Het gaat om het Allround contouring palette van Catrice. Eerlijk gezegd weet ik nog steeds niet echt wat ik er van moet vinden. Als ik het gebruik moet ik het product altijd verwarmen anders is t niet smeerbaar. Ik vind dat de foto’s wel iets beter konden, met betere belichting, maar voor de rest is t naar mijn mening wel een prima artikeltje.

1

4. 2 in 1 shampoo vs. shampoo en conditioner

Iedereen is daar wel benieuwd naar: is 2 in 1 shampoo nou echt beter dan shampoo en conditioner apart. Het artikel wordt nog steeds wel goed bekeken aangezien veel mensen daar ook benieuwd naar zijn. Ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik het uitgetest heb!

DSC03939 (1)

3. Coconut care condtioner

Het verbaasd me echt dat deze in de top 10 staat! Ik denk dat dat komt omdat er niet zo heel veel reviews online staan van dit product, dus ik was 1 van de weinigen die dat gedaan had. Voor de rest kan ik me niet heel erg veel meer herinneren van het artikel, ik weet wel dat de belichting niet geweldig was. Van de conditioner was ik wel echt te spreken.

DSC06437

2. Pilaten blackhead remover mask

Dit product had ik al eerder getest in 2015, maar ik had het toen niet erg goed gebruikt. Van BeautyMasks.nl mocht ik het nog een keer testen en toen had ik het herondekt. Het werkt niet altijd, als ik eerlijk ben, maar er zijn momenten dat het mijn poriën echt leegt.

maay

1. 15 vragen die niemand stelt

Ik had al verwacht dat deze op nummer 1 zou staan. Nog steeds wordt dit artikel dagelijks bekeken. Als ik ga kijken naar de populairste zoekopdrachten dan zie ik meestal het volgende: vragenlijst vragen die niemand stelt, 15 vragen die niemand stelt tag, vragen die niemand stel et cetera. Dit komt doordat dit artikel bovenaan staat bij Google, waar ik toch wel een beetje trots op ben.

Ik ben best ziek dus er komen deze week geen artikelen meer online!

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 00:01

  Wat een leuk idee om deze allemaal op een rijtje te zetten..
  Stuk voor stuk leuke artikelen:-)

 2. 26 januari 2017 / 15:33

  Wat leuk om te zien! Ik heb ze nog niet allemaal gelezen, dus dat ga ik zeker eens doen!

 3. 24 januari 2017 / 15:03

  Leuk overzicht. Altijd grappig om dit terug te zien, vind ik! 🙂

 4. 15 januari 2017 / 16:42

  Leuk om zo nog eens je top tien terug te lezen! 🙂

 5. 13 januari 2017 / 16:16

  Altijd fijn om zo in je statistieken te kunnen kijken, éh. En ik ben nog steeds zo benieuwd naar het blackhead remover mask. Moet ik echt eens gaan bestellen 🙂 +Veel beterschap!

 6. 9 januari 2017 / 16:03

  Leuk overzicht en ik hoop je weer bent opgeknapt.

 7. 4 januari 2017 / 09:25

  Handig overzichtje! Leuk om alles nog eens terug te lezen bij dit regenachtige weer.

 8. 4 januari 2017 / 09:21

  Yaay, ik herken heel erg veel artikelen! Leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.