26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Catrice Allround Contouring palette | Review

Catrice Allround Contouring palette | Review

2Heey! Nadat ik heel veel positieve artikelen had gelezen raakte ik er toch wel heel erg geinteresseerd in. Het Allround Contouring Palette van Catrice, daar heb ik het over. Al heel lang was ik opzoek naar een budget contour palette met een koele ondertoon en die heb ik gevonden. Maar de vraag is natuurlijk: Is het product ook goed? Je leest het in deze review!

3

Het allround contour palette is gebaseerd op het Allround Concealer palette. Die is vrijwel hetzelfde, maar dan met concealers. Dit palette bevat 2 matte kleuren om mee te contouren en 2 matte kleuren om mee te highlighten. Ook zit er nog 1 koele highlighter bij.

De vormgeving van het paletteje vind ik leuk. Niet al te veel poespas en lekker simpel. De pan mocht naar mijn mening wel wat groter. Op de achterkant kun je zien waar je de creams aanbrengt, super handig!

4Toen ik de swatches ging maken merkte ik dat ik best wel hard moest drukken om de cream op mijn vingers te krijgen. Ik had wel wat vloeibaarder verwacht. Gelukkig krijg je in ruil voor het harde drukken een goede pigmentatie.

1

Dat de cream niet zo vloeibaar is bracht wel een probleem met zich mee: ik kreeg het niet zo snel op mijn kwast. Ook met mijn kwast moest ik hard drukken. Doordat de pan zo klein wil ik eigenlijk niet zo hard drukken uit angst het palette snel leeg te maken.

De koele contourkleur (helemaal links in het palette) breng ik aan onder mijn jukbeenderen en kin, op de zijkanten van mijn neus en langs mijn haargrens. De kleuren om mee te highlighten breng ik aan onder mijn ogen, op mijn voorhoofd en neusbrug en onder mijn jukbeenderen, onder de contourkleur. Nadat ik het ingeblend had bracht ik de koele highlighter aan, helaas viel het licht niet goed dus je ziet het op de foto bijna niet.

2

Ik vind het resultaat mooi subtiel! Je ziet dat er diepte in zit, maar niet dat je die hard gecontourd heb. Het inblenden ging niet zonder slag of stoot, maar het effect is er! De highlighter vind ik trouwens echt prachtig!

1

Of ik het Allround Contouring Palette aan zou raden, dat weet ik echt nog niet. Het is een prima product, het doet wat het hoort te doen. Dat je wat harder moet drukken en wat langer moet blenden maakt me eigenlijk weinig uit. Maar omdat de pan niet zo groot is, doet het eigenlijk pijn in m’n hart om zo heftig te moeten smeren. Misschien komt dit ook omdat ik waarde hecht aan mijn make-upproducten en niet wil dat ze snel op gaan.

Allround contour palette | €3,99

 

Wat vind jij van contouren?

Liefs,

Elles

Share:

14 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 13:18

  Ce parc a l’air tellement beau olala, ça donne envie d’y aller ! Tes photos sont vraiment trop jolies mon chat ♡

 2. 12 september 2016 / 03:35

  I enjoy you because of your own work on this blog. My niece delights in going through internet research and it’s really simple to grasp why. A number of us learn all regarding the powerful medium you render advantageous things by means of your web blog and as well as improve response from other ones on the theme then my child is understanding a whole lot. Have fun with the rest of the year. You have been performing a fabulous job.

 3. 21 mei 2016 / 20:56

  Ik heb hem zelf ook gekocht maar nog niet geprobeerd! Ben nu echt benieuwd, moet morgen maar eens echt echt foto’s gaan maken zodat ik hem lekker kan proberen!

 4. 19 mei 2016 / 12:07

  Het subtiele effect vind ik wel heel mooi hoor, ziet er natuurlijk uit. Jammer alleen dat het zo lastig aan te brengen is.

 5. 19 mei 2016 / 12:01

  Wat jammer dat je er niet echt een oordeel over kunt geven. Hmm, dan schaf ik hem liever niet aan hihi!

 6. 19 mei 2016 / 08:04

  Iedereen die ik hierover hoor, weet niet wat ie er nou van moet vinden, haha! Ik sla m over 🙂

 7. 19 mei 2016 / 05:55

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe anderen contouren! Mooi palette heb je 😉

 8. 18 mei 2016 / 19:02

  Ik heb dit palette zelf afgelopen week gekocht en ik ben er heel tevreden over. Ik ben alleen nog opzoek naar een goede kwast, welke gebruikt jij?

  • 3lles
   Auteur
   18 mei 2016 / 19:04

   Heey Lieke, zelf gebruik ik een platte foundationkwast! <3
   Liefs,
   Elles

 9. 18 mei 2016 / 18:40

  Ziet er goed uit! Wel alleen jammer dat het niet zo makkelijk op je kwast ging. -x-

 10. 18 mei 2016 / 17:05

  Op zich ziet het er goed uit alleen zou het fijner zijn als het product wat romiger is. Maar het staat netjes 🙂

 11. 18 mei 2016 / 12:00

  Bij Action hebben ze ook een groter pan contour en kost ook niet veel, tenzij je niet gelooft in de kwaliteit van het merk. Ik heb ze wel gekocht voor € 1 denk ik, maar nog niet aan toegekomen om uit te proberen.

 12. 18 mei 2016 / 05:24

  Ik heb ook al veel goeds gehoord over dit palet. Misschien moet ik het zelf ook eens testen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.