The ‘Bloggerslife’ tag

The ‘Bloggerslife’ tag

Hi guys! Zo, dat was even een lange break. Nadat ik ongeveer anderhalve week ziek was begon de stress van de toetsweek waardoor ik echt geen tijd had om te bloggen. Volgens mij kun je mij op het lijstje zetten van ‘bloggers die onregelmatig artikelen posten’. Gelukkig is de toetsweek afgelopen dus kan ik weer beginnen met bloggen. Dit keer heb ik de ‘Bloggerslife’ tag ingvuld!

Hoe lang blog je?

In September 2015 begon ik met 3lles.nl. Dat is nu zo ongeveer een jaar en 4 maanden geleden.

Processed with VSCO with hb2 preset

Wat vind je het leukst aan bloggen?

Alles wel! Je hart kunnen luchten, het maken van foto’s en nieuwe dingen leren kennen. Maar ook de lieve reacties zorgen ervoor dat ik doorga en het contact met andere bloggers.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?

Het feit dat sommige dingen niet zo uitpakken als dat je wilt. Soms heb ik een heel leuk idee voor een artikel maar is het eindresultaat iets anders dan verwacht. Meestal gebeuren zulke dingen bij het maken van foto’s, dan ziet het er niet zo uit als dat ik in gedachten had. Het vervelende daaraan is dat je daarna moet beslissen of je de foto toch gaat gebruiken, of dat je last minute een nieuwe moet maken.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?

De laatste tijd ben ik iets minder actief dus de reacties vallen wel mee. Normaal gesproken als ik actiever ben dan zijn het er ongeveer 10 per artikel, soms natuurlijk iets meer of iets minder.

Wat voor camera gebruik je?

De Sony Cybershot DSC-HX50. Dit is best wel een kleine camera, maar je kan er echt veel mee. Je kan er wel goed mee fotograferen, maar het is niet de allerbeste camera, dat geef ik eerlijk toe. Ik ben van plan ooit nog een keer een echt goede te kopen.

dsc06494

Welk product vind je het leukst om te fotograferen?

Over het algemeen vind ik make-up het leukst om op de foto te zetten. Eigenlijk heb ik niet echt een favoriet, als ik er maar close-up foto’s van kan maken. Dat is echt waar ik van kan genieten, haha. Als de foto close-up is dan wordt de achtergrond mooi wazig en wordt het product zelf erg scherp.

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?

Producten met een spiegeltje of een weerspiegelende verpakking. Echt een hel om dat normaal op de foto te krijgen.

Heb je je lay-out zelf gemaakt en ben je er blij mee?

Nee, ik heb mijn lay-out niet zelf gemaakt. Op etsy.com heb ik er gewoon 1 gekocht. De template die ik heb is Valentina en ben er nog steeds erg blij mee!

Naamloos

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?

Nope, die heb ik niet. Ik heb er eigenlijk ook nog nooit over nagedacht om eentje te maken.

Hoeveel events heb je bezocht?

Nog geen 1, haha. Wel ben ik uitgenodigd bij Thermen Bussloo, maar dat kan je natuurlijk geen event noemen. 😉

Hoeveel artikelen staan er al online?

173 berichten staan er al online. Nu ik daar over nadenk is dat best wel veel!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?

Geen. Weleens heb ik het wel eens geprobeerd maar het is nog niet echt mijn ding. Ik voel me er niet echt op mijn gemak door.

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 12 februari 2017 / 18:56

    Wat een super leuke tag Elles <3

  2. 30 januari 2017 / 10:44

    Leuk om te lezen, ik ga binnenkort ook naar Thermen Bussloo! Productfoto’s maken vind ik wel erg moeilijk, haha! Malou x

  3. 30 januari 2017 / 10:42

    De foto close-up maakt ook dat ik het leuk vind. Ik mag ook naar Thermen Bussloo, maar ik heb het niet gedaan. Jij ook, leuk om te weten . 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.