Mijn favoriete tv-programma’s

Mijn favoriete tv-programma’s

download (4)

Hi beauty’s! Hoe gaat het met jullie? Terwijl ik dit artikel schrijf ben ik home alone. Ik heb dus even lekker tijd om een aantal artikelen te tikken. Laptopje en televisie aan. Momenteel kijk ik ‘Ik hou van Holland’, love it! Dat bracht me op het idee om, samen met mijn zak paprika chips, een blogpost te schrijven over wat mijn favoriete tv-programma’s zijn. Ik kijk niet vaak naar de televisie, maar als ik kijk, kijk ik meestal dezelfde programma’s. Veel leesplezier!

download (3)

1. Ik hou van Holland

Ik ben niet eens zo’n ‘echte Hollander’, als je snapt wat ik bedoel. Toch is Ik hou van Holland mijn alltime favourite. Ik weet het ook niet, ik hou gewoon van de onderdelen, de humor en de gezelligheid. Ik ben altijd voor Jeroen, zijn humor is echt g-e-w-e-l-d-i-g! Met oud & nieuw kijk ik ook altijd naar Ik hou van Holland, maar dan in de oud & nieuw versie, wat verrassend!

eindredacteur-expeditie-robinson-verbaasd-fanatieke-deelnemers2. Expeditie Robinson

Dit is het eerste jaar dat ik Expeditie Robinson actief volg. Ik snapte de logica nooit. Nu ik het vanaf het begin volg snap ik het spel, en ik moet zeggen dat het best wel heel erg leuk is, haha! Anna favoriet, ze is zo lief en geniet zo erg van het eiland. Wel vraag ik me af of ik het aan zou kunnen. Je hebt haast geen eten, geen energie, je mag je tanden niet poetsen en je haar niet wassen. Maar daarom heb ik juist meer respect voor de mensen die het aandurven!

Schermafbeelding-2015-09-04-om-19.16.47

3. Hollands next top model

Ooh, wat was dit seizoen weer leuk zeg! Als me iets leuk lijkt is het wel meedoen aan Hollands next top model, zo gaaf. Je wordt mooi opgemaakt, je krijgt een gaaf kapsel, je mag de nieuwste trends showen en je krijgt hele leuke opdrachten. Geweldig lijkt me dat! Ik snap eigenlijk ook niet waarom je je haar niet af zou knippen. Het is toch zó gaaf om het te mogen meemaken? Ik vond dat Loiza wel terecht heeft gewonnen. Vanaf het begin sprong ze er voor mij al uit!

ramsay

4. Gordon Ramsay kitchen nightmares

Zoals de naam het al zegt, keuken nachtmerries. Het is een beetje cliché maar dat maakt niet uit. Ik weet niet of veel mensen dit programma kennen, maar hij is wel leuk. Gordon Ramsay gaat naar restaurants die niet goed lopen en verandert ze. Er zitten echt restaurants tussen waarvan je denkt: ‘Hoe onhygiënisch kun je een restaurant hebben?’ En dat vind ik juist grappig om te zien, haha!

csi

5. Detectiveserie’s

Csi, Flikken Maastricht of Castle, ze zijn allemaal leuk. In het begin snap ik het altijd en heb ik wel vermoedens, maar altijd krijgt het verhaal weer een twist waardoor ik er geen snars meer van snap. Toch blijft het leuk, die spanning, love it. Vroeger durfde ik het nooit te kijken, dat schieten, blegh! Maar nu vind ik het heel leuk om te zien!

Wat is jouw favoriete tv-programma? 

Xoxo

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 30 november 2015 / 08:02

  Ik kan me in veel van je keuzes vinden! Vooral het programma van Gordon Ramsay is zo slecht, maar zo vermakelijk haha 🙂 ik kijk sowieso veel kookprogramma’s zoals Masterchef.

 2. 29 november 2015 / 15:12

  leuk om te lezen naar welke programma’s jij graag kijkt. ik kijk zelf eigenlijk niet zo veel tv, maar vooral series en youtube. Expeditie robinson vind ik wel super leuk om te zien!
  liefs, pleun

 3. 29 november 2015 / 11:13

  Ik kijk haast geen televisie enkel wat series maar geen programma’s. Expeditie Robinson lijkt mij wel tof.

 4. 29 november 2015 / 11:07

  Mijn favoriete programma is Deadly Affairs, the Voice en Je zal het maar hebben van BNN. Expeditie Robinson vind ik interessant, maar en of andere manier kijk ik nooit. Ik weet niet waarom.

 5. 29 november 2015 / 08:17

  Expeditie Robinson is het enige programma dat ik kijk. Ik volgde het vroeger ook graag. Als ik dan een aflevering kijk, denk ik wel eens: Oh jeetje ik kan dit ook hoor. Totdat ik dan hoor hoe lang ze daar nu ook al weer zitten. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.