❄️Nieuw plan van aanpak | Update❄️

Goodmorning! Vandaag eventjes een update. Ik heb een nieuw plan van aanpak mijn blog en dat ga ik vandaag eventjes met jullie delen. Het is niet een heel lang artikel, kort maar krachtig, haha!

Uploadtijd

De verandering is de tijd dat ik een artikel plaats. Normaal gesproken kwam een post altijd rond 6 á 7 uur ’s avonds, ik maakte altijd na school een artikel die ik meteen online gooide. Ik merkte dat ’s avonds mijn artikelen bijna niet bekeken worden, dat de cijfers pas ’s ochtends groeiden, dus ik heb besloten om nu ’s avonds mijn artikelen te maken en ze de volgende ochtend rond 7 uur te plaatsen. Dit was mijn updata, haha, lekker kort!

Xoxo

 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 30 november 2015 / 13:54

  Kort, maar duidelijk! Ja, grappig he om te zien wanneer mensen hun tijd spenderen aan het lezen van blogs. ’s Ochtends is volgens mij echt het meest populair, hihi! Alhoewel ikzelf juist vaak in de avond mijn favoriete blogs lees 🙂

 2. 30 november 2015 / 13:15

  Handige manier inderdaad! Bedankt voor de update 🙂

 3. 30 november 2015 / 08:29

  Goed dat je ons meeneemt in je blog planning, als de artikelen s’ochtends gelijk online staan werkt dat inderdaad veel beter!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.