Kikkerland Jeans muurzaken

Kikkerland Jeans muurzaken

1 Hey! Wij Nederlanders zijn gek op hebbedingetjes. De meest nutteloze troepjes die we verzamelen brengen allemaal stof bijeen, maar je hebt ook handige hebbedingetjes zoals de Kikkerland Jeans muurzakken In plaats van stof verzamelen is het gemaakt van stof, en in plaats van nutteloos staan in je kamer kun je er je spullen in kwijt.

3

Vind je opbergdozen altijd een beetje saai en wil je iets wat niemand nog heeft? Dan zijn de Jeans muurzakken van Kikkerland iets voor jou. Deze kontzakken,gemaakt van spijkerstof, hang je op aan de muur. De kontzakken zijn zo ontworpen dat je er kleine spulletjes in kan bewaren. Ben je altijd je sleutels kwijt en kom je soms je telefoon tegen op de gekste plekken? Dan stop je ze in de broekzak die bijvoorbeeld aan de muur in de gang hangt. Je raakt nooit meer in de stress als je je sleutels weer eens kwijt bent, want je weet dat ze zich altijd in een broekzak verschuilen.

Een typisch hebbedingetje dus, maar wel heel handig en leuk. Mijn kamer bestaat uit één en al opbergsystemen. Ik hou er van om alles goed geordend te hebben, zodat ik gemakkelijk weet waar alles ligt. Het varieert van geverfde blikjes tot glazen potjes. Een broekzak aan je muur om dingen op te bergen is daarom ook erg leuk.

DSC04312

De broekzakken kun je op van alles plakken. Op de achterkant zit een strip waarmee je ze kan bevestigen op de muur. Ook zit op deze plek een strook met klittenband.

2

Je kan deze manier van opbergen gebruiken op verschillende manieren. Het is geschikt voor je schoolspullen, wat ik het leukst vind. Ook kun je er spulletjes in stoppen die belangrijk zijn om in je tas te doen als je weggaat. Je dagelijkse make-upproducten of kwasten zijn ook leuk in deze broekzakken.

Kikkerland Jeans muurzakken – €9,95

Wat voor manier van opbergen vind jij het fijnst?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 22 maart 2016 / 19:59

  Staat zo leuk en schattig!

 2. 22 maart 2016 / 12:26

  Echt heel creatief dit! Leuk! -x-

 3. 22 maart 2016 / 10:35

  Noo, wat een leuk idee dit! Super creatief! 🙂

 4. 21 maart 2016 / 16:39

  Woow dit is echt leuk !

 5. 21 maart 2016 / 12:00

  Gaaf!!! Een keer wat anders dan een gewoon kastje of bakje. Origineel en ziet er leuk uit 🙂

 6. 21 maart 2016 / 08:52

  Wat gaaf om te zien, staat echt grappig zo aan de muur. Zeker een leuke originele plek om je kwasten in te bewaren!

 7. 21 maart 2016 / 08:41

  Weer eens iets anders, die Kikkerland Jeans muurzaken is echt leuk en ook hoe je de kwast en tool opbergt. Ik gebruik doodgewoon een blik. Het hangsysteem is ook handig.

 8. 21 maart 2016 / 08:13

  Ahh dit is super leuk!

 9. 21 maart 2016 / 08:00

  Wat staat dat schattig! Super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.