What’s on my Iphone?

What’s on my Iphone?

Hey! Onze telefoon, we kijken er het meest naar op 1 dag, ook ik. En het blijft natuurlijk niet alleen bij alleen een whatsappje openen, nee er zijn natuurlijk veel meer apps op mijn telefoon. Vandaag deel ik met jullie de apps die er op mijn telefoon staan. Oftewel: een ‘What’s on my Iphone?’.

img_4961

Standaard apps:

Snapchat

WhatsApp

Instagram

Bloglovin

Youtube

img_4962

Fotografie:

VSCO

Echt een hele fijne app. In deze app zitten hele mooie filters die ik gebruik voor over foto’s die ik op mijn blog plaats of persoonlijke Instagram account. Het bewerken van foto’s gaat ontzettend simpel, binnen een aantal keer drukken op knopjes heb je al een mooie foto. Als je klaar bent zie je ook een overzichtje met de foto’s die je bewerkt hebt. Vind dat altijd wel fijn om te kijken of het bij mijn feed past.

Playmemories Mobile

Met deze app kan ik foto’s vanaf mijn camera op mijn mobiel zet. I-de-aal! Als je eventjes niks te doen hebt in de auto bijvoorbeeld kun je eventjes een fotootje vanaf je camera sturen en daarna bewerken op je mobiel.

Snapseed

Deze app gebruik ik om de achtergrond van de  foto’s voor op mijn blog witter te maken. Makkelijk in gebruik en het geeft een erg mooi resultaat. Love it!

img_4963

Muziek:

Nederland.fm

Grootste deel van mijn tijd luister ik naar Radio 538 Top 40 en dat doe ik op Nederland.fm. Met deze app kun je online naar de radio luisteren. Ook zit er een wekker op dus kun je een tijd instellen dat de muziek stop.

Shazam

Heb je weleens dat je een liedje hoort die je leuk vind maar je de naam niet weet? Met deze app kun je daarachter komen. Je neemt het geluid op en de app zoekt het liedje op. Werkt perfect!

iMusic

Ik heb geen Spotify Premium en ook geen 3G. Toch heb ik muziek nodig om 15 km fietsen uit te kunnen zitten. Met deze app kun je youtube filmpjes downloaden om het daarna zonder internet te kunnen luisteren/bekijken.

img_4964

Blog:

Analytics

Niet dat deze app vaak geopend wordt omdat ik juist probeer zo weinig mogelijk naar mijn cijfers te kijken, maar toch handig. Je kan zien hoeveel bezoekers je hebt gekregen en hoeveel procent meer of minder dit is dan de dag ervoor. ‘T is eigenlijk gewoon Google Analytics op je mobiel.

WordPress

Meldingen  krijgen als je een nieuwe reactie hebt, dat is echt heel erg fijn. Met de WordPress app krijg je die, maar ook als je statistieken booming zijn. Ook kan je er je artikelen op schrijven, wat ik best wel vaak doe.

Welke app gebruik jij graag?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 29 november 2016 / 22:18

  Leuk om te zien. Dat doet er mij ook aan denken dat ik dringend een radio app op mijn telefoon moet zetten!!! Zo handig!

 2. 29 november 2016 / 14:23

  Ik heb veel dezelfde apps op mijn telefoon staan. Voor muziek gebruik ik Spotify.

 3. 26 november 2016 / 14:28

  Leuk artikel zeg! Ik heb ook niet zoveel apps op mijn telefoon, doe heel veel eigenlijk via internet. Die foto-bewerking apps klinken interessant 🙂

 4. 25 november 2016 / 15:35

  Leuk! Ik heb behalve de standaard apps enkel vsco op mijn smartphone staan =D

 5. 25 november 2016 / 08:14

  Leuk! Toevallig staat dit artikel ook bij mij op de planning omdat ik nu ook een iPhone heb, haha. Dat betekent ieder artikel aanklikken om handige apps te vinden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel veel apps gebruik naast de standaard als muziek (Spotify, Shazam) en Messaging apps als WhatsApp en Signal. Eén app waar ik echter niet zonder kan is de TVShowtime applicatie waar je kan bijhouden waar je bent gebleven met een serie en wanneer de volgende episode is. Ik heb zelf namelijk geen Netflix die dat bijhoudt en ik kijk ook graag Anime dus dat is echt een fijne app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.