Favoriete films op dit moment

Favoriete films op dit moment

Hooi! Doordat het zo vroeg laat is dankzij de wintertijd, krijg ik steeds vaker zin om films en series te kijken. Jezelf isoleren, lichtjes aan en een kopje thee: heerlijk! Dit heb ik al een aantal keer gedaan en heb daarom ook een aardig lijstje met leuke films verzameld. Deze ga ik vandaag met jullie delen!

fb

The Duff

Mij alltime favourite! Ik heb deze film al iets van 4x gekeken en hij blijft leuk. Het is wel zo’n typische Amerikaanse film: gemene meiden, knappe jongens en dan een ‘loser’ wie de hoofdrolspeler is. ‘The duff’ is iemand waar mensen informatie van weg halen als iemand de vrienden/vriendinnen van ‘the duff’ wel zien zitten. Het is eigenlijk een informatiebron. Bianca is zo’n duff en wanneer ze daarachter komt wil ze ervoor zorgen dat ze niet meer zo gezien wordt. Bianca schakelt daarom Wesley in, haar knappe, populaire buurjongen. Hij gaat haar daarmee helpen.

bg-6

How to be single

Ben je single? Dan lach je je dood om deze film. Rebel Wilson speelt  er ook in. Je kan haar ook kennen van Pitch Perfect; Fat Amy. In de film volg je het liefdesleven van 4 single dames. Echt super leuk om te kijken met vriendinnen.

papertowns_share

Paper Towns

Niet zo’n standaard romantische film, naar mijn mening, wat het juist erg leuk en onvoorspelbaar maakt. Cara Delivingne speelt erin dus dat maakt het natuurlijk nog leuker om te zien. Het verhaal gaat over Margo en Quintin die al jaren buren met elkaar zijn. Ze kennen elkaar al heel lang, maar zijn door de jaren heen uit elkaar gegroeid. Quintin heeft zijn buurmeid altijd al leuk gevonden, zonder dat zei het natuurlijk wist. Margo is altijd al dol geweest op mysteries en werd het op een gegeven moment ook zelf.

bad-moms-2016-poster

 

Bad Moms

Amy Mitchel is een getrouwde vrouw met 2 kinderen. Haar leven was geweldig totdat ze haar man betrapte op het vreemdgaan met een vrouw via het internet. Na een stressvolle dag ontmoet ze Carla en Kiki. Samen met haar 2 nieuwe vriendinnen gaan ze zich weer gedragen als jonge 20’ers. Gwendolyn is de voorzitter van de school en probeert het leven van Amy zuur te maken. Dit doet ze door Jane, de dochter van Amy, uit het slagbal team te zetten. Haar droom stortte in. Door deze actie van Gwendolyn besloot Amy om zich ook aan te melden als de voorzitter van de school. De strijd was begonnen! Een ontzettend leuke film waar je ook erg om kan lachen!

Wat is jouw favoriete film?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 22 november 2016 / 15:55

  oh ik ken ze wel maar heb er nog geen een van gezien ze zien er wel super leuk uit! fijne week nog verder en geniet ervan liefs <3

 2. 22 november 2016 / 14:50

  How to be single wil ik nog steeds eens kijken, lijkt me erg grappig.

 3. 22 november 2016 / 13:22

  Ik heb ze allemaal gezien behalve paper towns. Maar de rest vond ik echt geweldig om naar te kijken!

 4. 22 november 2016 / 08:55

  (ik las je comment en ik moest toch even zeggen dat je ZEKER moet gaan kijken, hij is ZO GOED haha)

 5. 22 november 2016 / 08:55

  Ik heb ze, op bad moms na, allemaal gezien! Ik vond Paper Towns erg goed, het boek trouwens nog ietsje beter! How To Be Single vond ik ook hilarisch. Verder heb ik recent The Girl on the Train gezien en die was ZO goed! Verder hou ik erg van old school films en verhalen!

 6. 21 november 2016 / 21:58

  Oh ik heb ze eigenlijk allemaal nog niet gezien, haha. Zou wel vaker naar de bioscoop willen oid, maar kan er nooit tijd voor vinden. The girl on the train staat hoog op mn to-see lijstje!

 7. 21 november 2016 / 18:13

  Paper towns lijkt me heel tof! Ik moet echt meer films gaan kijken!

 8. 21 november 2016 / 16:31

  Ik ken ze nog niet allemaal maar ze lijken me wel heel leuk! Paper towns vind ik echt een prachtige film.

 9. 21 november 2016 / 12:02

  Wat leuk geschreven! Toevallig heb ik The Duff vorige week voor het eerst gezien! Echt hilarisch!

 10. 21 november 2016 / 10:49

  The Duff vind ik geweldig! Bad Moms heb ik in de cinema gezien én ik vond deze waanzinnig goed! Heb echt nog nooit zoveel gelachen tijdens een film denk ik. Mijn favoriete scene was wanneer ze in de auto zat en haar spaghetti aan het eten was. Het slowmotion effect vond ik hi-la-risch!

  -xo Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.