‘Save or kill’ tag

‘Save or kill’ tag

Hey! Vandaag krijg ik weer een aantal dingen voorgeschoteld waaruit ik moet kiezen. Het is tijd voor de ‘Save or kill’ tag zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen. Laten we maar snel beginnen! Enjoy!

DSC06536

Nagellak of Lipstick?

Sowieso lipstick. Nagellak is al binnen een halve dag van mijn nagels af, ik ben zo slecht in het onderhouden daarvan. Lipstick kan je look er meteen anders uit laten zien, en dat vind ik er zo leuk aan! Bij nagellak vind ik dat dat niet echt zo is.

Apple of Samsung?

Apple. Eerst was ik echt zo’n Samsung-meisje, maar sinds ik een Iphone heb kan ik niet zonder. Ik vind het besturingssysteem veel fijner en het is ook lekker simpel.

DSC05310

Catrice of Essence?

Eerst was ik heel erg fan van Essence, maar dat is vervangen door Catrice. Catrice stelt me minder vaak teleur dan dat Essence doet. Ook vind ik dat merk iets professioneler.

Voice of Holland of Idols?

100% Zeker Idols. Daar zit tenminste nog een beetje humor en drama in. The Voice of Holland vind ik soms een beetje eentonig. Iedereen daarin is eigenlijk wel erg goed in zingen. In Idols heb je, in de eerste ronde dan, ontzettend slechte en ontzettend goede zangers.

Patat of pizza?

Je kan me altijd blij maken met pizza. My fave! Patat is ook lekker maar daar heb ik niet altijd zin in, pizza wel, hihi!

Bed of bank?

Bed natuurlijk. Ik hoef niet te slapen op mijn bank, dat zit niet net zo comfortabel als mijn bedje.

Bloggen of social media?

Wat een rot vraag. Daar kan je toch niet uit kiezen? Ik kies dan toch wel voor social media, maar dan zoek ik een social media platform waarop je ook kan bloggen.

DSC06625Laptop of telefoon?

Mijn telefoon. Alhoewel je op je laptop heel veel kan doen, op de telefoon kan je net iets meer en het is makkelijk mee te nemen.

Benen of oksel ontharen?

Iel, okselharen vind ik zo ranzig. Ik zal dan daarvoor kiezen. Beenharen vind ik ook niet zo fris om te zien maar je moet toch iets kiezen. Dan kies ik maar voor hetgene waar ik de meeste kotsneigingen van krijg.

Channing Tatum of Ed Westwick

Ed Westwick! Channing Tatum heeft naar mijn mening in een iets te hoekig gezicht, bij Ed ziet dat er iets beter uit. Alhoewel Channing Tatum er best goed uitziet in Magic Mike kies ik toch niet voor hem. Ed Westwick zijn acteerskils zijn ook echt on point!

Kies jij voor je bed of bank?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 24 november 2016 / 17:53

    Hahha, ik ben het met je eens! Al kies ik toch voor Channing Tatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.