Het verhaal achter mijn Instagram foto’s

Het verhaal achter mijn Instagram foto’s

Elke foto heeft een verhaal. De een interessanter dan de ander maar toch, ze bestaan. 90% Van alle foto’s die ik schiet, belanden uiteindelijk op mijn Instagram account. Jullie zien de mooie plaatjes wel, maar van het verhaal erachter weten jullie niks. Daarom ga ik een aantal toelichten!

24 Mei 2019

Foto 3lles voor bloemen

Zie je mij glowen??? Deze foto zag en zie ik als een comeback van mezelf! Ik heb me ongeveer een jaar écht slecht in mijn vel gevoeld. In mei leverde ik mijn laatste examen in en begon voor mij een heel nieuw leven. Op mijn blog was ik niet meer actief en op mijn Instagram foto’s kon je zien dat ik me niet top voelde. Nadat ik niet meer hoefde te stressen over school, kwam ineens een vlaag van inspiratie opwaaien. Iets wat ik een langere tijd kwijt was. Ik ging meteen op pad om te fotograferen en daar kwam deze foto uit! Je ziet dat ik weer opgebloeid ben en klaar om weer te knallen!

30 Juni 2019

Foto verbrandde rug

Instagram staat vol met perfecte foto’s die niet realistisch zijn. Daarom besloot ik een foto te plaatsen waarin te zien is dat niet iedereen een perfect lichaam en huid heeft. Hierop valt te zien dat ik mijn rug ontzettend verbrand heb na een dagje zonnen. Niet zo’n beetje ook want de vlek op mijn rug is nog steeds niet verdwenen. Ik ben bang dat het een litteken is geworden, time will tell. Het leek me toen leuk om de foto iets ‘kunstzinniger’ te maken door een plaktattoo op te plakken. Helaas zie je dat niet goed op beeld door de weerspiegeling van mijn ringlamp.

25 Juli 2019

Twee Instagram foto's van Elles op een balkon in Kroatië met handdoek op hoofd

Afgelopen zomervakantie ben ik op singlereis geweest naar Kroatië, wat ontzettend gaaf was. Hier kun je lezen over mijn ervaring! Deze foto’s waren gemaakt terwijl ik me aan het klaarmaken was voor een kroegentocht. Het uitzicht vanuit ons appartement was zo mooi, dat ik er heel graag een foto van wilde maken. Op eens kreeg ik een creatieve ingeving, en pakte meteen de camera erbij. Vandaar de handdoek om mijn hoofd. De mesh top die je ziet had ik die dag gekocht in een winkelcentrum in Split, bij de Bershka.

De korte broek die ik draag was trouwens te klein. Het zat goed, maar aandoen was echt een hel. Waarom draag ik hem dan? Ik had te weinig korte broeken meegenomen, oeps. Ik moest ‘m dus wel dragen, met alle gevolgen van dien. In de club die avond moesten mensen mij helpen om er weer in te komen na het plassen.

23 Oktober 2019

Instagram foto van Elles met herfstkleuren op achtergrond en haar haren geknipt

Als afsluiter een vrij recentelijke foto. Hierbij gaat het over mijn kapsel. Dat was een impulsieve actie. Ik zat voor de spiegel, irriteerde me aan de babyhaartjes bij mijn voorhoofd en pakte de schaar. Voor ik het wist had ik een sprietjespony geknipt, wat er best leuk uitzag. Twee dagen later ging ik naar de kapper en heb ik het af laten werken. Vanaf nu ga ik dus door het leven met een pony.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 18 november 2019 / 09:44

  Ik vind het erg leuk om de verhalen achter de foto’s te lezen. Super fijn dat je weer lekker in je vel zit!

 2. Mandy
  16 november 2019 / 20:07

  Super mooie foto’s maar wow je rug, lijkt me zo onwijs pijnlijk. Ik hoop dat het nog weg trekt. Die pony staat je heel leuk!

 3. 15 november 2019 / 13:31

  Jeetje dan heb je je rug wel echt goed verbrand. Hopelijk houd je er geen litteken aan over. De foto krijg zo nog wel een extra verhaal. Leuk ook om de andere verhalen achter de foto te lezen.

 4. 13 november 2019 / 16:28

  Wow erg pijnlijk je rug :(. Hopelijk heb je er geen littekens aan over gehouden. Super leuk trouwens om de verhalen achter je foto’s te lezen!

 5. 13 november 2019 / 09:15

  Super leuk om het verhaal achter je foto’s te lezen. Doe dit maar vaker! Ik vind je haar trouwens echt prachtig!

 6. 13 november 2019 / 09:01

  ik vind het hele natuurlijke fotos en zo hoort het ook vind ik

 7. 13 november 2019 / 08:47

  Leuk om eens de verhalen achter de foto’s te lezen. dat zie je niet als je de foto ziet op instagram. Het verhaal van je korte broek, ik zie het helemaal voor me 🙂

 8. Elles
  Auteur
  12 november 2019 / 19:13

  Bedankt! Mijn rug is niet meer zo rood, dat is veranderd in een bruine vlek.
  Liefs,
  Elles

 9. Elles
  Auteur
  12 november 2019 / 19:12

  Die foto heeft iemand anders voor mij gemaakt! Over het algemeen maak ik de foto’s zelf met een statief!
  Liefs,
  Elles

 10. Elles
  Auteur
  12 november 2019 / 19:10

  Bedankt! Ik zet mijn camera op een statief en bestuur hem dan via mijn telefoon!
  Liefs,
  Elles

 11. 12 november 2019 / 13:30

  Ik vind je foto’s echt heel mooi! Vooral de laatste! Maak je ze met een statief? Of maak iemand die voor je?

 12. 12 november 2019 / 11:48

  Die foto met de handdoek op je hoofd: hoe heb je die gemaakt? Deed iemand anders dat voor je? Zo nee, hoe doe je zoiets dan?

 13. 12 november 2019 / 06:05

  Tof dat je die singlesreis hebt gedaan! Hoor van iedereen dat Kroatië prachtig is. En die pony staat je leuk.

 14. Frederique
  11 november 2019 / 18:44

  Zo, je bent wel echt heel heftig verbrand. Je foto van 24 mei vind ik het mooist!

 15. 11 november 2019 / 18:27

  Jouw foto’s vind ik juist leuk! Lekker puur en gewoon Elles!
  Is je rug echt nog steeds net zo als op deze foto? Dat is echt niet goed

  Groet Mitchel van http://www.mckleuver.nl

 16. 11 november 2019 / 12:10

  Ik vind je foto’s altijd zo super mooi! Heel inspirerend om dit te lezen. Leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.