Coconut Care conditioner | Review

Coconut Care conditioner | Review

DSC03939 (1)Hooi! Vandaag kunnen jullie weer genieten van het lezen van een review. Ik merk dat jullie dit het leukste vinden op mijn blog, en als jullie het leuk vinden, dan vind ik dat ook. Vandaag kunnen jullie mijn mening lezen over een conditioner van de Action. Jaja, van de Action, die verkoopt tegenwoordig ook goede producten voor je haar. Ik zal zeggen pak een kopje koffie/thee en neem rustig de tijd om een uitgebreide review te lezen.DSC03935

Coconut care over de conditioner

” Ideaal voor droog, beschadigd haar.

De vochtinbrengende ingrediënten en speciale lichte formule hydrateren je haar en maken het glad.”

Dankzij de kou in samenwerking met de warmte van de verwarming is mijn haar net stro. Het is ontzettend droog dus ik hoop dat deze conditioner mijn lokken iets fraaier laat lijken.

ingrediënten

De conditioner bevat geen sulfaten en geen siliconen. Het is veel gebaseerd op natuurlijke oliën en zoals vanzelfsprekend; kokos olie.

DSC03952

En dan gaan we over tot het volgende onderwerp: de verpakking. De conditioner zit in een eenvoudig, plastic flesje. Ik vind het er wel simpel maar ook professioneel uitzien door de groene details.

DSC03942

Het product komt uit een kleine opening in de dop. Je moet op de kant drukken waar ‘press’ op staat, hierdoor gaat aan de andere kant omhoog waardoor je een opening hebt. Een erg fijne manier, en het werkt ook niet onhygiënisch.

DSC03948 DSC03949

Maar allemaal leuk en aardig dat de verpakking er wel professioneel uitziet en dat de opening omhoog komt door te drukken, maar is de conditioner goed? Dat is de vraag. Het antwoord is simpel gezegd: Ja! Mijn lokken worden erg goed gevoed door de conditioner. Mijn haar is heerlijk zacht en glanzend, love it! Ik merkte ook dat mijn haar wat meer krul en  volume krijgt en dat is altijd goed meegenomen.

DSC03938

Ik en mijn haar zijn gek op deze conditioner. We zijn niet alleen dol op de kokosnoot-geur, waar je trouwens wel van moet houden, maar ook van de bijwerkingen van het product. Mijn haar word heel goed gevoed door de natuurlijke bestanddelen. Het is geen droog stro meer maar een lekker zacht, glanzend en volumeus kapsel. Echt een aanrader, en helemaal niet duur.

Welke conditioner gebruik jij?

Liefs,

Elles

Bloglovin / Twitter / Instagram

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:59

  Je trouve ca très bien il y a de bonne information que j’ai appris en cours mais que je ne me souvener plus ca ma rendu service !

 2. 22 februari 2016 / 18:29

  Deze conditioner is erg fijn, de geur alleen al is heelrijk <3 fijne review.

 3. 21 februari 2016 / 14:00

  Hij doet me denken aan een Coconut conditioner vanuit de Kruidvat. Die deed zijn werk ook erg goed. de Action durf ik helaas nog niet te vertrouwen wat betreft haar- en lichaamsverzorging. Wel tof dat het gewoon goed werk voor jou!

 4. 18 februari 2016 / 17:40

  Oh coconut conditioner, one of the best. Would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN and Instagram please let me know so I can follow you back. Thank you.

  http://www.love-joice.com

 5. 18 februari 2016 / 14:50

  Ik vind de geur van kokosnoot echt heel vies, dus dit is helaas niks voor mij 🙁

 6. 18 februari 2016 / 14:44

  Als ik me niet vergis, heb ik deze ook heel lang geleden gebruikt maar zag de verpakking er toen iets anders uit. Ruikt inderdaad heerlijk en is lekker betaalbaar ook!

 7. 18 februari 2016 / 13:00

  Ik heb hier eens een handcrème van gebruikt en die was ook wel best goed voor zo goedkoop te zijn!

 8. 18 februari 2016 / 10:46

  Klinkt best goed! Ik ben wel dol op de kokosgeur. leuke review!

 9. 18 februari 2016 / 10:31

  Deze heb ik ook al jaren in de badkamer staan. Op dit moment gebruik ik alleen even lush haarproducten, maar dit is zeker een fijne conditioner. Mijn haren worden er zo zacht van.

 10. 18 februari 2016 / 08:09

  Klinkt fijn voor in de droge haartjes. Zelf houd ik niet zo van coconut, maar wie weet wel van deze conditioner!

 11. 18 februari 2016 / 08:02

  Klinkt best goed! Ik heb eigenlijk altijd een andere conditioner.

 12. 18 februari 2016 / 07:26

  Volgens mij is dit product echt ideaal voor mijn droge lokken! Ideaal ook dat er geen sulfaten en siliconen in de product zitten, dat vind ik altijd een groot pluspunt!

 13. 18 februari 2016 / 06:49

  Wat fijn dat je dol bent op deze conditioner, ik heb hem ook ooit geprobeerd maar bij mij heb ik wat sterkte nodig. Ik ben dol op kokosnoot!

 14. 18 februari 2016 / 05:12

  Klinkt een toffe conditioneer.
  Leuke review 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.