48   141
35   224
40   277
37   233
42   220

Simpele haarstijlen met haaraccessoires

Simpele haarstijlen met haaraccessoires

Op Instagram, Youtube en Pinterest zie je vaak de mooiste haarstijlen voorbij komen. Helaas heb ik, net als meer mensen, de motoriek niet om die kunstwerken na te maken. Een staart en een knot lukt nog net. Gelukkig hoef je tegenwoordig geen pro te zijn om een mooi kapsel te maken. Ik zal je vandaag laten zien dat je met alleen haaraccessoires de show kan stelen!

Sjaaltjes

Tegenwoordig zie je ze steeds meer: sjaaltjes en bandanas. Hoewel ze vaak om de nek gedragen worden, kun je ze ook verwerken in je kapsel. Hieronder zal ik een aantal van zulke opties met jullie doornemen. Ik maak telkens gebruik van één manier van vouwen: in een driehoek waarvan ik vervolgens het lange eind naar de punt vouw.

Zoals je kan zien op de eerste foto heb ik het sjaaltje gebruikt als extra versiering van mijn knot. Dat geeft het kapsel meer sjeu. Daarnaast lijkt het meteen wat chiquer. Dit kan uiteraard ook bij een staart. Je kan besluiten om een knoopje te leggen en het zo te laten hangen maar je kan het sjaaltje ook knopen tot een strik. Hierdoor lijkt de haarstijl meteen veel schattiger!

Haarbandjes zijn ook weer hot and happening. Ik ben er dol op, ookal zou draag ik ze niet vaak. Zo’n sjaaltje is ideaal als haarband en ook erg simpel in gebruik. Het enige wat je moet doen is het sjaaltje knopen zodat ‘ie strak om je hoofd zit. Ook dit kun je weer op zó veel manieren variëren. Zo kun je ervoor zorgen om het knoopje bovenop je hoofd te laten. Daarnaast kan je het ook als band om je hoofd dragen.

Haarbedels

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: haarbedels. Dit zijn simpel gezegd oorbellen voor in je haar. Je kunt ze verwerken in bijvoorbeeld een vlecht. Haarbedels geven net dat extraatje aan je kapsels. Vooral met festivals zijn ze geliefd.

Voor dit kapsel heb ik mijn haar half opgestoken. Het elastiekje heb ik verborgen met mijn eigen lokken. Hierna heb ik twee stroken ingevlochten en ook opgestoken. Aan beide kanten heb ik vervolgens zo’n bedel gehangen. Ook leuk is om je haar in tweeën te delen en in te vlechten. Hier kun je vervolgens de haarbedels aan hangen. Helaas kan ik dat absoluut niet.

De haaraccesoires die ik heb gebruikt in dit artikel zijn van La Eva Store. Vind je ze net zo leuk als ik, dan zal ik zeker op de webshop kijken. Ze hebben veel verschillende soorten sjaaltjes én haarbedels. Daarnaast kan je er ook terecht voor haarbanden, scrunchies en bralettes.

Liefs,
Elles

Share:

DIT ARTIKEL IS GESPONSORD

18 Reacties

 1. Mandy
  8 november 2019 / 17:33

  Wat mooi! Ik durf nooit teveel met mn haar te doen want ik krijg dan zo vaak een dikke kop. Heb het of los, of in een warrige knoet

 2. 13 oktober 2019 / 10:28

  Wat een leuke kapsels. De eerste kapsel vind ik het leukst. Ik ga ook een haarband bestellen. Mijn haar is een beetje gegroeid ik denk dat het mooi gaat staan.

 3. 13 oktober 2019 / 08:38

  In de jaren 90 was het volop mode om sjaaltjes in je haar te dragen end at deed ik toen dus ook en dat bleef ik doen. Ik doe nu eenmaal wat ik leuk vind en heb lak aan trends en mode…
  ben ik plots weer “in”, lol

 4. 11 oktober 2019 / 21:41

  Wat een leuke opties – vooral die met bedeltjes in het haar ben ik fan van 🙂

 5. 11 oktober 2019 / 06:46

  Wat zijn die haarbedeltjes leuk zeg! Dat had ik in mijn jonge jaren moeten hebben 🙂 Ik ben mijn haar weer aan het laten groeien en heb ook een sjaaltje, zoals jij. Ik vind het leuk zoals je het met je knot draagt. Dat ga ik ook eens proberen.

 6. 10 oktober 2019 / 19:44

  Ik heb zelf altijd saai haar, haha. Maar leuke tips! De haarband doet me denken aan Blair Waldorf.

 7. 10 oktober 2019 / 04:43

  Heb je artikel doorgestuurd naar mijn dochter. Die experimenteert graag met haar haat.

 8. 8 oktober 2019 / 18:14

  Ziet er allemaal erg leuk uit! Zelf gebruik ik niks momenteel extra’s in mijn haar.

 9. 8 oktober 2019 / 13:10

  Met zo’n doek in het haar vind ik altijd zo leuk, alleen bij mij ziet het er echt niet uit. Ik denk dat mijn haar te slap is ofzo..

 10. ingrid
  8 oktober 2019 / 11:28

  zag laatst ook iemand met zo n vlechtje. super leuk.

 11. 8 oktober 2019 / 08:08

  leuke kapsels heb je gemaakt!! ik heb kort haar dus daar doen we niet zoveel mee dan alleen fohnen en vol spuiten met de lak hahah

 12. 7 oktober 2019 / 21:30

  Staat je heel erg leuk! Ik heb zelf wel eens een scrunchie in m’n haar 🙂

 13. 7 oktober 2019 / 20:02

  Dat zijn mooie kapsels. Ik doe vaak ook een innie minnie klepje in mijn haren ik neem dan 1-10 deel. Dat is ook een leuke kapsel.

 14. 7 oktober 2019 / 17:58

  Wat leuk, ik vind het altijd zo lastig om zelf te bedenken wat ik hiermee kan dus dit is fijn.

 15. 7 oktober 2019 / 14:39

  Leuk! Ik heb zelf onlangs wat haarbanden besteld en ik kan niet wachten tot ze er zijn. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.