Ik ontdekte een dupe van Hunkemöller

Hunkemöller dupe

Ik vond het laatst tijd om eens een mooie pyjama te kopen. Een oud shirt slaapt lekker, maar is niet altijd modieus wanneer je een logee over de vloer hebt. Om die reden besloot ik eentje te halen bij de Primark. Een paar weken later liep ik de Hunkemöller binnen en zag ik een pyjama hangen dat precies op mijn pyjama van de Primark leek. Die ontdekking kan ik natuurlijk niet geheim houden!


Om de dupe te laten zien, heb ik dit keer een Reel gemaakt. Eerder had ik al verteld dat ik meer met video wil gaan doen. Nu was dat al weer een paar maanden geleden. Het werd dus weer tijd voor een nieuwe. Geniet van de video en laat zeker weten wat je er van vond en of ik hiermee door moet gaan!

https://www.instagram.com/p/CT4iBBqMCgJ/

De pyjama van de Primark is top! De kwaliteit is goed genoeg voor die prijs. Het stofje is heerlijk luchtig. Helaas, heb ik het topje net iets te klein gekocht, waardoor het ’s nachts een beetje trekt. Ik vind het in ieder geval een top pyjama voor de dagen dat ik niet alleen slaap! Dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de pyjama van Hunkemöller waarschijnlijk ook erg goed is! Daar betaal je uiteraard ook voor.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.