Back to school | Outfit of the day

outfit of the day

Het is dan eindelijk zover: we mogen weer terug de collegebanken in! Nooit gedacht dat ik dit met zo veel enthousiasme op zou schrijven, maar het is toch echt zo! Meer dan een jaar heb ik alsmaar een trainingsbroek gedragen terwijl ik op mijn laptop op de bank colleges volgde. Nu is het eindelijk weer tijd om lekker uit te pakken met de outfitjes!


En dat uitpakken heb ik zeker gedaan! Hoewel ik voorheen twee dagen dezelfde outfit droeg, is dat nu verleden tijd. Er zijn immers veel kledingstukken die nog te weinig aan de buitenwereld getoond zijn! Daarnaast is mijn inspiratie voor outfits erg hoog. Voor de aankomende weken kun jij mij dus dagelijks in een andere outfit spotten. Ik ben er helemaal excited over!

De outfit in deze post is een van de vele ‘back to school’ outfits. Ik heb eerder een artikel gemaakt met een soortgelijke outfit. Een blazer in combinatie met een fietsbroekje vind ik zo leuk! Het maakt een outfit chique en sportief tegelijk. I like! Het verschil is dat ik hier hele andere kleuren gebruik. Ik ben tegenwoordig namelijk helemaal fan van neutrale kleurtjes en bruin in combinatie met goud. Vooral in deze outfit vind ik het tof, al zeg ik het zelf!

Wat deze outfit al helemaal top maakt, is dat het erg goedkoop is! Het topje en de blazer en de eerste oorbel van de reeks komen namelijk van de Primark. Het fietsbroekje en de tas zijn van SHEIN. De riem en de tweede oorbel van de reeks zijn van WE Fashion. Omdat ik hier werk als verkoopmedewerker en het heb gescoord in de uitverkoop, hebben deze items me ook erg weinig gekocht. Hoe chill?! Sowieso de riem… HOE LEUK IS DIE? Er zitten allemaal gouden bijen en wespen op. Ik hou er wel van om eens zo’n ‘aparte’ riem in mijn kast te hebben!

Wat vind jij van de outfit?

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.