Pink and rosegold |Outfit of the day

Pink and rosegold |Outfit of the day

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik twee weken geleden naar Maastricht geweest. Naar een stad gaan = SHOPPEEEEN! Hoewel ik eerst moeilijk slaagde in deze prachtige stad, kwam ik uiteindelijk toch nog een leuke top tegen. Mijn eerste reactie toen ik het aanhad: ‘Dit staat mij niet!’. Toch kocht ik hem. Om de outfit helemaal af te maken kocht ik nog wat roségouden sieraden en een nieuwe broek. En zo zijn we toch nog beland bij een outfit wat nu bij mijn favorieten behoort!

 

 

img_6749

 

051cfa2f-6908-4841-aff4-a58d81f20584

Top – NewYorker

Broek – Only

Horloge – Oozoo

Ketting – Six

Ringen – H&M

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 13 maart 2018 / 21:51

    Wauw prachtige kleur foto’s ook zeg! heel mooi

  2. 13 maart 2018 / 16:25

    Yay, ik word blij van de mouwtjes! Mooie foto’s weer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.