3 Outfits, 1 paar witte sneakers

3 Outfits, 1 paar witte sneakers

Een aantal dingen die je in je garderobe moet hebben: een spijkerjasje, zwarte broek, ontzettend comfortabele sweater en een paar witte sneakers. Witte sneakers? Ja, je leest het goed, witte sneakers. Een gewaagde aankoop zie ik je al denken. Dat dacht ik ook, tot ik toch de gok waagde. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Misschien verklaar je me nu wel voor gek, maar na het lezen van dit artikel zal ook jij naar de winkel rennen voor zulke stappers. Ik ga jullie namelijk 3 outfits laten zien met witte sneakers.

 
Ik begin met een outfit met een witte broek. Een simpele combinatie maar toch perfect naar mijn mening. Vooral met het spijkerjasje erboven wordt de outfit lekker rustig en clean. Nog met een paar leuke zilveren sieraden erbij and you are ready to go! Leuke toevoeging: het was een koude dag toen ik deze foto’s wilde schieten. Ik had er dus totaal geen zin in om op pad te gaan in de kou om een mooie locatie te vinden. Gelukkig lachte de wereld mij toe; toen ik naar buiten liep kwam ik meteen de perfecte plek tegen. Gewoon naast ons huis.

 
Het onmogelijke is mogelijk met deze sneakers. Je kan het zelfs verwerken in een nette look. Geeft het toch een nog wat stoerdere, nonchalantere look in plaats van dat nette. Persoonlijk vind ik het super tof dat je het witte, van de strepen, terug vind in de schoenen.

 
De laatste outfit is totaal anders dan die hierboven. Deze is casual, een outfit die de meesten eerder naar school of iets dergelijks zouden dragen. Hier heb ik een Levi’s shirt, wat bijna iedereen tegenwoordig wel in de kledingkast heeft hangen, gecombineerd met een mom jeans. Een erg comfortabele outfit zoals je dus kan zien. Hierbij kan een lekkere paar sneakers natuurlijk niet missen!

Het lijkt me nu wel logisch dat ik je heb overgehaald om ook witte sneakers aan te schaffen? Nu kun je natuurlijk alle winkels af gaan zoeken voor het perfecte paar, maar ik heb een manier gevonden waarbij je tijd bespaart. Je hoeft geen uren meer achter je laptop te spenderen om de perfecte witte schoenen te vinden wanneer je gebruik maakt van deze zoekmachine. Hiermee kun je binnen een handomdraai jouw ideale stappers vinden én bestellen.

Stel: je bent op zoek naar nieuwe Nikes. Dat is geen probleem. Je gaat naar Sportshowroom en klikt op het kopje Nikes. Dan verschijnt een lijst met alle sneakers van dit merk. Wil je iets preciezer zoeken, dan is dat ook mogelijk. Zo kan je de kleur, het geslacht, de maat en prijsklasse waarin jij wilt zoeken aanpassen.

”Huh , maar dit kun je toch ook op de site van Nike?’, zie ik je al denken. Dat klopt, daar geef ik je geen ongelijk in. Maar het voordeel van deze zoekmachine is dat je ook andere sneakers met elkaar kunt vergelijken, zoals die van Adidas en Puma. Op de site van Nike kun je immers geen vergelijkbare schoen van Adidas vinden. Dat scheelt uren zoekwerk en duizenden open tabblads op je laptop.

Liefs,

Elles

Dit is een samenwerking

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 29 september 2018 / 12:41

    Ik hou ook echt van witte sneakers, je kan er alle kanten mee op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.