Kiehl’s Buttermask & Buttersticks For Lips

Kiehl’s Buttermask & Buttersticks For Lips

Het verzorgen van de lippen is een ontzettend belangrijke stap in onze routine. Ookal staan we d’r niet vaak bij stil, het zijn toch de lippen die het meeste verzorging nodig hebben. Het is een erg dunne huid wat maar al te snel een te lage vochtgehalte heeft. Kiehl’s heeft daar wel bij stilgestaan en daarom twee producten op de markt gebracht om je lippen te beschermen. Die moest ik natuurlijk onder de loep nemen!

Kiehl’s Buttermask For Lips

De huid van onze lippen is anders dan de huid van de rest van ons lichaam. Het is 75% dunner dan de normale huid en heeft ook nog eens minder talgklieren. Daarnaast verliezen de lippen driemaal sneller vocht. Hierdoor zijn ze dus sneller droog dan de rest. Velletjes, gescheurde lippen of een trekkerig gevoel, je herkent het vast wel. Kiehl’s Buttermask For Lips zou dit tegen moeten gaan. Deze intensieve overnight lip treatment belooft je om elke ochtend wakker te worden met zachte, gladde lippen. Daarnaast houdt het product je vochtgehalte de hele dag op peil.

Het botermasker bevat als actieve bestanddelen fairtrade kokosolie en wilde mangoboter. Deze combinatie moet ervoor zorgen dat je lippen gehydrateerd, verzacht en schilfervrij blijven gedurende de dag. Dat belooft veel goeds!

Kiehl’s Buttermask For Lips – €28,00

Op het eerste gezicht ziet het potje er leuk uit. Ik hou van die combinatie met het roze en gele. Het product ziet er geel uit maar wanneer je het aanbrengt, is het transparant. Over aanbrengen gesproken, wat een fijne textuur heeft deze balsem. Het voelt echt als boter.

Er wordt aangeraden om een globale laag van de buttermask aan te brengen voor het slapengaan. Dus dat heb ik ook gedaan. Normaal gesproken wordt ik wakker met ontzettend droge lippen, dat was dit keer niet het geval. Ze zagen er juist goed uit. Zacht en glad, zoals Kiehl’s ook beloofde. Helaas merkte ik wel dat mijn lippen gedurende de dag droger werden. Het is de buttermask dus niet gelukt om de vochtgehalte op pijl te houden.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25

Wat als je je lippen overdag ook gehydrateerd en verzacht wilt hebben? Daar heeft Kiehl’s ook wat op bedacht, namelijk de Buttersticks. Dit zijn getinte lipbalsems gemaakt met voedende kokosolie en citroenboter die rijk is aan antioxidanten. Daarnaast bevat het product ook nog een SPF 25, wat bescherming biedt aan UV-straling. Kiehl’s beweert dat dit product 12 uur hydratatie biedt.

Deze lipbalsems zijn te krijgen in verschillende tinten. Van transparant naar felroze.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 – €19,50

Ook deze producten zien er ontzettend schattig uit! Toen ik de verpakking voor het eerst voelde was ik wel eventjes in de war. Het voelt net alsof je gum in je handen hebt, heel gek. Ze voelen ook zwaar aan waardoor je al meteen het gevoel krijgt dat je een goed product hebt aangeschaft. De kleuren die je hier ziet zijn van onder naar boven: Pop of Peony en Pure Petal.

Deze getinte lipbalsems zijn perfect voor overdag. Eens in de zoveel dagen heb ik totaal geen zin in een lipstick wat mijn lippen uitdroogt. Vaak pak ik er dan een transparante lipbalsem bij. Wat ik daaraan mis, is de kleur. Ik hou er toch wel van om mijn lippen een ander kleurtje te geven. Deze lipbalsems zijn daar dus perfect voor. Ze blijven wel zo’n vier uur op je lippen zitten! Dat betekent dus dat je vier uur lang gehydrateerde lippen hebt én een tintje op je lippen, wat wil je nog meer? Het aanbrengen alleen al voelt als een genot. De buttersticks glijden zó gemakkelijk over de lippen.

Deze drie producten hebben mijn lippen gered! ’s Nachts kan ik ze verwennen met de buttermask. Deze verzorgd mijn lippen zo goed terwijl ik slaap, dat ik overdag geen last heb van droge lippen. In combinatie met de Buttersticks, die je overdag kan dragen, hoef je nooit meer bang te zijn voor schilfers of scheurtjes in je lippen. Deze balsems hydrateren je lippen de gehele dag én geven ze zelfs een kleurtje.

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.