Yellow Sunflowers| Outfit of the day

Yellow Sunflowers| Outfit of the day

Flowers, flowers, flowers! De actieve volgers op mijn Instagram account merken vast dat ik veel fotografeer met verschillende achtergronden. Hier hou ik me ook erg mee bezig, het kan immers een foto maken of breken. Wat had ik daarom toch geluk dat ik langs een veld met zonnebloemen fietste onderweg naar mijn werk. Ik liet me natuurlijk weer verleiden door moeder natuur en ging op pad met mijn camera, statief en een mooie outfit.

Top – H&M

Short – H&M

Zonnebril – ?

Oorbellen – Primark

Schoenen – Primark 

Armband – BeautifulBijoux

 

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Lucy
    23 augustus 2018 / 13:31

    Just loverd !
    Nice your blog
    Good continuation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.