Autumn outfit inspiration

Autumn outfit inspiration

Hey! Koud, nat en viezig weer… het is wel weer duidelijk dat we midden in de herfst zitten. Het liefst zit ik  de hele dag op m’n bed wat rond te kijken op internet, naar blogs, naar kleding en naar nog meer nutteloze sites. Omdat ik al heel het internet heb afgezocht naar kleding leek het me een leuk idee op een outfit inspiration post te maken, iets wat ik nog nooit gedaan heb en me daarom dus wel een keertje leuk leek!4

Eigenlijk alles wat deze winter en herfst hot is zit in deze outfit. Een choker, een kakigroene jas, gave boots en een ontzettend leuk shirt. Het hoogtepunt vind ik natuurlijk het shirt, hoe leuk is ‘ie? Ik zag hem laatst nog in de winkel hangen. Helaas heb ik al genoeg kleding in m’n kast hangen voor deze koude dagen, anders had ik hem wel gekocht. Hij is te koop in veel webshops, o.a bij Esprit.

2

Een bordeauxrood jurkje moest er natuurlijk ook tussen zitten. Een simpele outfit maar toch, naar mijn mening, erg leuk. Overknee boots heb ik een lange tijd echt gehaat, maar de laatste tijd vind ik ze steeds toffer worden. Het marble kettinkje zag ik bij Douglas, maar is van My Jewellery, love it!

naamloos

Mommy jeans, het geeft echt een extra touch aan een outfit, vooral met een leuk paar hakken. Zo’n lange jas is al een hele lange tijd in de mode en ik denk dat die we die nog wel lang zullen zien. Om het geheel simpel te houden heb ik deze coltrui erbij gedaan, iets wat je ook weer terug ziet komen. Dat leuke kettinkje met de camera zag ik random op mijn scherm verschijnen en ik vond hem ontzettend leuk, maar ik weet niet waar het vandaan komt.

untitled1

En als laatste een iets stoerdere outfit in plaats van de hakken. Het spijkeren jasje vind ik ge-wel-dig, het heeft echt wat. Timberlands zijn al heel lang favoriet bij mij wat betreft warme winterschoenen net als een gescheurde broek. T kan misschien wel koud zijn in de herfst, maar laten we ervan uitgaan dat ’t een warme herfstdag is, hihi. Deze lekkere, grote, warme sjaal maakt het echt af, naar mijn mening.

Welke outfit vind jij het leukst?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 17 november 2016 / 18:21

  Mooie items heb je bij elkaar gezocht. Mijn favoriet is outfit 1, die kaki groene jas vind ik super!

 2. 17 november 2016 / 11:37

  Het bordeaux rode jurkje en die ripped jeans zijn echt super leuk! Mooie outfits heb je samengesteld

 3. 15 november 2016 / 12:49

  Wat een leuke inspiratie! Voor mij doet zo’n broek met gaten alleen niet zoveel in deze tijd, ben echt een koukleum wat dat betreft hahaha

 4. 15 november 2016 / 09:48

  Mooie inspiratie Elles! Zou het zo wel willen dragen haha, lekker allemaal kleurtjes voor nu!

 5. 14 november 2016 / 14:42

  Oh hele leuke items heb je bij elkaar gezocht love it!

 6. 14 november 2016 / 09:01

  Superleuke outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.