Striped Wide Leg Trousers | Outfit of the day

Striped Wide Leg Trousers | Outfit of the day

Hi girls! Daar stond ik dan; twijfelachtig voor de spiegel in de Bershka met een naar mijn mening érg grote broek die ik stiekem wel érg gaaf vond. Ik durfde het maar niet, ik was bang hem te kopen, bang voor alle reacties die ik zou krijgen op school. Plotsklaps ging de knop bij mij om: ‘Boeien wat andere ervan vinden, I like this!’ Je kunt nu al raden dat ik de broek aangeschaft heb. Nu laat ik met trots mijn striped wide leg trousers zien!

img_5731

img_5736

img_5733

img_5732 img_5735

1236e6dc-c77f-4382-b128-61d782197d25

Striped wide leg trouser – Bershka

Shirt – Primark

Hakken – vanHaren

Choker – AliExpress

Helaas is mijn grootste nachtmerrie uitgekomen. Op school krijg ik elke keer weer reacties wanneer ik deze broek draag. Jammer, we leven in 2018 en we moeten ons nog steeds onopvallend en casual kleden. Éen ding weet ik zeker: door deze broek ben ik ver buiten mijn comfortzone getreden. And guess what, daar ben ik zé ontzettend blij mee. Ik durf nu véél meer te dragen.

Don’t let people change your style, it’s your body and your money!

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 24 februari 2018 / 17:58

    Wat raar dat je commentaar krijgt. Staat je goed.

  2. 13 februari 2018 / 13:12

    Mooie meid <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.