Najaar 2018 outfit inspiratie

Najaar 2018 outfit inspiratie

De bladeren worden bruin, de temperaturen gaan omlaag, het is eerder donker en kledingwinkels hebben weer nieuwe collecties. Het is overduidelijk dat het najaar begonnen is. Naar mijn mening zijn er dit jaar ontzettend veel nieuwe trends bijgekomen wat ervoor zorgde dat mijn hoofd overspoelde met inspiratie voor outfits. Als extra artikel leek het me leuk om wat van deze inspiratie met jullie te delen.

Pied de poule, dit printje zul je dit najaar nog ontzettend vaak tegenkomen. Vooral in pakken. Daarom ligt in deze outfit de nadruk op deze ontzettend leuke blazer. De rest heb ik rustig en zwart gehouden. Naast dat ik de blazer ontzettend leuk vind, ben ik ook fan van de skirt van Yaya kleding. De coltrui eronder maakt de outfit nog eens extra chic en de boots weer wat stoerder. Nog wat zilveren sieraden erbij en dan heb je een topoutfit!

Een ietwat meer meisjesachtige outfit. Ook in deze zit weer een rokje verwerkt. Rokjes zijn nou eenmaal hip dit najaar en dat vind ik eerlijk gezegd geen probleem. Ik ben een groot liefhebber van schattige rokjes, zoals die hierboven. Toen ik op Geisha mode online keek en dit ontzettend leuke kledingstuk tegenkwam, wist ik gelijk dat ik het wilde verwerken in een outfit. Het is een schattig item wat ik ook graag zo wilde houden. Daarom heb ik het gecombineerd met een babyblauwe croptrui. Toch kon ik het niet laten om er boots onder te doen aangezien ik daar zo gek op ben. Daarnaast zijn ze ook nog ontzettend praktisch in het najaar. Ook bij zo’n simpele outfit als dit is het erg leuk om lekker los te gaan met allerlei verschillende sieraden.

Last but not least! Het kon natuurlijk niet missen om de instafamous jurk met panterprint toe te voegen aan mijn lijstje. Ook ik ben verliefd geworden op deze jurk. Panterprint heeft mijn hartje veroverd. Dit is echt zo’n perfecte outfit voor een dagje in de stad. Lekker simpel maar toch ontzettend mooi. Vooral met de sneakers wordt het een nog meer casual outfit.

Ik heb trouwens een kortingscode voor jullie van VT Mode. Wanneer je de code ”VT-18LQFJLP” gebruikt bij je volgende aankoop, kun je 5% korting krijgen. Deze actie geldt tot en met 5 november.

Zelf vind ik het erg leuk om artikelen zoals dit te maken waarin ik inspiratie deel voor outfits. Lekker door webshops scrollen en combineren. Daarom vroeg ik me af of jullie dit vaker op mijn blog willen zien als extra artikel. Laat het me weten!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 18 oktober 2018 / 21:13

    Wat een toffe foto’s en ideeën zeg! Laat het truien weer maar komen! love it

  2. 18 oktober 2018 / 15:20

    Die eerste outfit is zo leuk!

  3. 18 oktober 2018 / 10:47

    Wat een leuke ideeen. Vooral de laatste vind ik erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.