Ribfluwelen rok met knopen | OOTD

Ribfluwelen rok met knopen | OOTD

Lange tijd was ik op zoek naar een denim rok met knopen aan de voorkant. Natuurlijk, dat was weer nergens te vinden want hé, wanneer ik wat zoek is het onvindbaar. Ik had al snel de zoektocht opgeheven totdat ik op het wereld wijde web een bruine, suède rok tegenkwam met… knopen! Je zal nu denken dat ik hem kocht, maar nee, schijn bedriegt; suede is hééél moeilijk uit te wassen. En aangezien dingen snel vies worden bij mij heb ik dat toch maar niet gedaan. Ik ben verder gaan zoeken en kwam uiteindelijk op deze ribfluwelen rok met knopen uit!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ik hoefde niet heel erg lang te zoeken of ik kwam de rok al tegen op het internet. Het enige wat ik hoefde te doen was ‘bruine rok knopen’ intikken op Google en er kwamen al heel wat suggesties uitrollen. Achteraf kon ik dat ook doen met de denim rok maar zo snugger was ik weer eens niet. Nevermind. Ik heb mijn rok met knopen en ik ben super happy. Deze rok kocht ik bij Stradivarius, wat trouwens echt een leuke kledingwinkel is. Op de site zag de rok er helaas wel wat geler uit. Dat was ook meer de reden dat ik hem zo graag wilde in die kleur. Ik heb namelijk een shirt wat heel leuk staat met een rok en met geel. Dat zou dus perfect matchen. Helaas… die past er nu niet zo heel leuk meer bij. Gelukkig deze trui wel. Vandaar ook deze OOTD.

De knopen op de rok zijn een beetje koperachtig, wat weer heel leuk te combineren was met mijn koperen sieraden van Lucardi. Mijn geliefde, zwarte hakjes pasten er ook meteen perfect onder. Dit betekent dus allemaal dat dit weer een geslaagde toevoeging is in mijn kledingkast. Het is wel wat anders dan wat ik normaal zou kopen/dragen, but really I like it. Natuurlijk was het eventjes wennen in het begin maar ik ben er echt van gaan houden. Ik moet echt vaker uit mijn comfort-zone gaan stappen!

Wat vinden jullie trouwens van de foto’s die ik gemaakt heb? Ik vind ze persoonlijk fucking vet (!), als ik dat van mezelf mag zeggen. Ik had eerst niet zo heel veel hoop in de steiger met riet maar ze zijn toch pittig goed gelukt. Ik hou altijd wel van dat contrast tussen groene en warmte tinten. Jullie kunnen vanaf nu wel meer foto’s verwachten van deze plek!


Trui met kraagje – Primark

Ribfluwelen rok met knopenStradivarius €15,95

Regal horlogeLucardi €39,99 €9,99

Armband levensboom – Lucardi €29,99 €9,99

Zwarte hakken – ?


Wat vind jij van rokken met knopen voorop?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 26 september 2017 / 22:22

  Wat een leuke rok! Doet me echt denken aan mijn kindertijd, toen had ik ook zulke leuke rokjes.

 2. 25 september 2017 / 15:22

  Ik vind je outfit helemaal leuk! Mooie foto’s ook.. Je bent helemaal klaar voor de herfst

 3. 25 september 2017 / 11:27

  Wauw prachtig gecombineerd ook!!! Ik ben dol op dit soort rokjes, alleen staat het mij echt totaal niet

 4. 25 september 2017 / 08:10

  Zulke rokjes zijn zo mooi! Wat een gave foto’s zijn het geworden, heel erg leuk!
  Liefs, Florentine

 5. Verena
  24 september 2017 / 20:41

  Een vriendin van mij had dit rokje ook en die stond altijd zo gaaf. Ik snap wel waarom jij hem hebt gekocht! Mooie foto’s trouwens 🙂

 6. 24 september 2017 / 14:08

  Heel leuk rokje! Heb zelf zo eentje van denim 🙂

 7. 23 september 2017 / 23:54

  wauw wat een mooie outfit! Ik vind je rok echt heel mooi!

 8. 23 september 2017 / 19:16

  Wat een toffe outfit! En ook niet duur zeg! Echt mooie koopjes zijn dit! Het rokje staat je erg goed!

 9. 23 september 2017 / 11:33

  Een hele leuke outfit. Ik vind de kleur van je rok erg mooi. Die zouden ze ook mogen verwerken in mannenkleding 🙂

 10. 23 september 2017 / 09:01

  Wat een leuk rokje! Ik vind de kleur ook heel mooi. Lekker herfstig.

 11. 23 september 2017 / 08:46

  Je staat er erg goed mee! Ik hou zelf niet zo van knoopjesrokken. Rokken in het algemeen draag ik niet zoveel. Maar jij komt er goed mee weg!

 12. 23 september 2017 / 08:23

  Prachtige foto’s! Die rok staat je erg leuk, ik hou van die knopen op de voorkant en de kleur is ook perfect voor de herfst <3

 13. 22 september 2017 / 13:15

  Ik hou echt van dit soort rokjes! Pas kwam ik ook zoiets tegen maar dan als een overgooier, echt heel erg leuk.

 14. 22 september 2017 / 11:01

  Wauw, super mooie foto’s Elles! Vaker outfitposts, ik vind je style helemaal te gek.

 15. 22 september 2017 / 09:03

  Leuke outfit en helemaal in de herfst-mood! Ik kijk er al naar uit wanneer ik lekker in bed of in de zetel kan kruipen met een kop chocolademelk en een gezellig dekentje! Herfstkledij heb ik enkel nog van vorig jaar, dus ik moet binnenkort nog eens enkele leuke items gaan shoppen. Misschien dat ik deze rok wel tegenkom, ik wil ‘m ook wel 🙂

 16. 22 september 2017 / 08:28

  Ik vind het een leuke rok. Ik heb ooit zoiets gehad, die is blijkbaar gewoon verdwenen? Ik houd wel van deze stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.