Hoe combineer je een beige broek? Lente editie

Hoe combineer je een beige broek? Lente editie

Beige heb ik altijd al een mooie, maar gewaagde kleur gevonden om te dragen. Het staat zo chique, vooral met een paar mooie gouden sieraden. Toch durfde ik het nooit aan om beige kledingstukken te kopen vanwege mijn lichte huidskleur. De laatste tijd zag ik steeds vaker outfits voorbijkomen waaruit blijkt dat je helemaal niet bleek lijkt door deze kleur. Daarom heb ik laatst twee beige broeken gekocht!


Zo heb ik een nette beige pantalon bij de Zara gescoord en een wide leg broek van de Bershka. Twee verschillende broeken waar je hele toffe outfitjes van kan maken voor de lente. Sinds dat ik ze heb, ben ik ineens zo geïnspireerd! Om die reden deel ik vandaag een aantal outfitjes met de beige broeken, gebaseerd op de lente die eraan zit te komen!

Blazers en jasjes

De eerste outfits zijn voornamelijk gebaseerd op de pantalon omdat die zich makkelijk laat combineren met jasjes. Vooral in de lente, is het vaak van belang om verschillende lagen te dragen. Het weer kan, vooral in Nederland, nogal wisselvallig zijn. Mijn favoriet is die met de roze blazer. Het is een hele chique outfit en erg kleurrijk. De tweede outfit heb ik gecombineerd met een nepleren blazer. Zoals je kunt zien, moet ‘ie nog gestoomd worden, oeps! Daaronder draag ik een los, beige shirt. De outfits lijken heel erg op elkaar, maar tegelijkertijd ook helemaal niet. Zo zie je maar dat je een pantalon netjes kan dragen, maar ook erg stoer.

Mesh tops

Ik hoop zielsveel dat de mesh top nog een lange tijd mee gaat met de mode. Je kan er zo veel mee, waaronder combineren met een beige broek. Wat zo top is, is dat je makkelijk verschillende lagen kan dragen met dit item. Op koude dagen, kan je er gemakkelijk een trui over aantrekken. Vooral mesh tops met een print, zijn erg leuk boven zo’n broek. De print valt dan namelijk nog meer op. Het is sexy maar classy!

Basics

Nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar basics zijn echt de bom bij zo’n kleur broek! Hoewel ik eerder nooit zo’n fan was van simpel, sweer ik nu echt bij deze combinatie. Met een paar leuke sieraden wordt een outfit ineens zo classy. Ik hou er van! Wat je nu vooral veel voorbij ziet komen is beige op beige, of bruin op beige.

Hetzelfde kleurenpallet

Persoonlijk vind ik het vet om bij deze broeken in hetzelfde kleurenpalet te blijven. Zo draag ik op de eerste outfit een shirt waarin de beige kleur terug te zien is. De outfit er naast valt iets meer op, ook al zit ‘ie in dezelfde kleurfamilie als beige.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.