Mijn enige horloge | Coolwatch

DSC00009

Mijn enige horloge, daar ga ik het vandaag over hebben. De titel van dit artikel ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit door de naam Coolwatch. Dit merk staat vooral bekend om zijn horloges voor jongere kinderen. Maar dat maakt mij helemaal niet uit want ik vind dit een hele gave horloge. Ik ga het vandaag met jullie hebben over dit sieraad.

DSC00001

Ik zie tegenwoordig heel veel horloges voorbijkomen met een ouderwets randje. Het deed me steeds denken aan mijn horloge en vond het elke keer maar weer eens tijd om hem te dragen. Ik heb het al heel lang niet meer gedragen omdat ik vaak reacties kreeg over mijn horloge, mensen vonden het erg ouderwet. Maar dat is juist wat ik er zo gaaf aan vind. Ik heb vaker gehad dat ik een periode dit horloge niet meer droeg en dan weer een periode wel. Nu is een tijd aangebroken waarbij ik mijn ogen weer heb geopend voor dit sieraad en weer helemaal verliefd ben geworden

DSC00002

Ik denk eigenlijk ook niet dat ik deze horloge ooit nog weg ga doen, ik heb hem inmiddels al heel lang in mijn bezit. Ik denk al sinds mijn tiende levensjaar, al vier jaar dus. Ik weet het nog heel goed dat ik samen met mijn moeder naar de juwelier ging omdat ze vond dat ik een goede horloge moest hebben en niet zo’n een waarvan je het bandje in verschillende kleurtjes kon veranderen. Ik koos voor deze en heb vandaag de dag nog geen spijt gehad van deze keuze.

DSC00006

4

Hebben jullie ook een sieraad wat jullie nooit meer weg willen doen?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:36

  I am also commenting to make you understand what a helpful experience my cousin’s girl had studying yuor web blog. She noticed a wide variety of details, most notably what it is like to have an incredible helping style to have most people quite simply understand a variety of multifaceted subject areas. You truly exceeded people’s expected results. Thanks for delivering such informative, safe, informative and as well as cool guidance on this topic to Mary.

 2. 31 december 2015 / 11:19

  Wat staat ‘ie je leuk! Erg gaaf 🙂
  Veel liefs! X

 3. 30 december 2015 / 19:37

  Ha, ik hou ook veel meer van sieraden die heel lang meegaan en die je bijna elke dag draagt. Nooit wegdoen inderdaad 😉 X

 4. 30 december 2015 / 18:03

  Wat een mooi horloge! Ik zou hem ook gewoon dragen als je het leuk vindt, het is ook juist een mooie gedachte dat je hem al zo lang hebt.

 5. 30 december 2015 / 11:15

  oh, t’is wel een super mooie horloge!

 6. 30 december 2015 / 09:44

  Wat mensen vinden moeten ze zelf weten, fijn dat je hem weer draagt. Ouderwets kan ook heel leuk en uniek zijn. Ik heb genoeg sieraden die ik nooit weg zal doen. 🙂

 7. 30 december 2015 / 08:44

  Ik ben dol op horloges met ouderwetse kantjes eraan. Wat gaaf dat je dit horloge al vier jaar hebt; dan word hij echt je-eigen. Tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.