Mijn goede voornemens voor 2016 + vraag

fireworks-879461_960_720

De laatste 24 uren van 2015 zijn ingegaan en zoals elk jaar probeer ik voornemens te hebben. Ik zou eigenlijk altijd een vraagteken moeten zetten achter mijn voornemens want je kan verzekeren dat na 2 weken al een aantal afgevallen zijn. Elk jaar probeer ik het opnieuw en zo ook dit jaar. Ik ga deze keer echt proberen om mijn voornemens vol te houden. Maar wat zijn mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ik deel het in dit artikel met jullie en heb ook eventjes jullie advies nodig!

vegetables-927771_960_720

Gezonder eten

Zo’n typisch voornemen dat elk jaar voorbij komt, ook bij mij. Ik was altijd een beetje hypocriet door te denken dat ik niet zo snel aan zou komen omdat ik daar niet veel aanleg voor heb. Door de puberteit ben ik de laatste jaren wel een beetje ongezonder wezen eten. Ik ben niet aangekomen , maar ik heb het gevoel dat het aan het dreigen is. En gezonder leven is altijd beter.

635767558979927750-2112668099_running

Meer sporten

Ik kijk nu al uit naar de zomertijd. Ik kan in de winter weinig paardrijden na school omdat ik thuiskom wanneer het donker word. ’s Avonds paardrijden zit er op werkdagen dus niet in, wat ik echt vervelend vind. Ik merk daardoor ook dat mijn conditie verslechterd. Daarom ga ik in het nieuwe jaar elk weekend hardlopen en natuurlijk paardrijden wanneer het kan, en ja paardrijden is een sport 😉 .

Meer met familie & vrienden 

Ik heb dat in 2015 een beetje verwaarloosd, vind ik. Ik liet al snel mijn luiheid de baas spelen. Dit jaar ga ik gewoon meer met familie en vrienden, want dat is toch wel het belangrijkste wat er bestaat.

metime

Tijd voor mezelf

2015 Was echt een jaar waarin ik mezelf soms een beetje vergat. Ik had het soms té druk en tijd in mezelf steken liet ik daarom een beetje liggen omdat ik geen zin had om daar dan ook nog tijd in te steken. Ik wil meer tijd voor mijzelf spenderen om lekker te ontspannen. Eventjes tot rust komen met een serie of na het douchen lekkere producten gebruiken voor mijn huid, dat wil ik in 2016 meer doen.

Vraagje…

Een goede voornemen is leuk, maar het is natuurlijk de bedoeling om dit bij te houden. Ik deel mijn voornemens dan wel met jullie maar het leuke is om jullie daar in mee te nemen. Het leek me daarom leuk om een virtueel dagboek bij te houden over hoe ik mijn goede voornemens voor 2016 onderhoud. Het leek me leuk om daar een artikel van te maken en dan eens in de zoveel tijd te publiceren aan jullie. Zouden jullie dit leuk vinden?

Ik wens jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 31 december 2015 / 12:16

  Als je zin hebt om artikel over te schrijven en ons op de hoogte wil houden moet je gewoon doen. Wie weet helpt het stimulerend om vol te houden. Fijne jaarwisseling Elles! En tot volgend jaar.

 2. 31 december 2015 / 11:45

  Zoals Valentina al schreef, ik denk ook dat ’t je meer motivatie geeft om er een artikel over te schrijven 🙂 Dus wat mij betreft, doe maar 😉
  Ik heb geen voornemens, behalve gelukkig zijn 🙂

 3. 31 december 2015 / 10:17

  Lijkt me heel leuk om te lezen hoe je verder komt in je voornemens en doelen! Denk dat het jou ook meer motivatie gaat geven! Happy 2016!!

 4. 31 december 2015 / 08:54

  Leuk om te lezen, gek klinkt het eigenlijk: nog maar 24 uur (en nu zelfs al minder!). Een virtueel dagboek lijkt me erg leuk om te lezen!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.