Brief aan mezelf in 2017

DSC00004

Hallo ik,

Je leest deze brief op 1 januari in 2017, een jaar nadat ik deze brief aan jou geschreven heb. Ik schrijf deze brief op 31 december in 2015, morgen is het ineens 2016, wow dat gaat snel. Op 1 januari komt dit artikel online op mijn blog, de blog waarop ik met heel veel liefde op schrijf. Ik begon hiermee in 2015 op 27 september we zijn nu een aantal maanden verder en vind het te gek! Wanneer je dit leest bestaat mijn blog al een jaar en ik hoop dat ik dan nog heel actief ben op mijn blog. Nog veel bezoekers heb ik niet, maar dat maakt mij niet uit want het zijn wel terugkomende bezoekers, en daar ben ik heel blij mee! Datzelfde geldt voor mijn Bloglovin volgers, het zijn er niet veel maar het zijn wel mensen die mijn blog graag dagelijks willen volgen. Waarschijnlijk heb jij wel wat meer bezoekers dan ik, tenminste dat hoop ik net als dat je nu beter bent in het bloggen.

We beginnen met het afgelopen jaar, een niet zo heel speciaal jaar, voor mijn gevoel. Iets wat geweldig was in mijn 2015 waren de paardrijwedstrijden waarmee ik dit jaar begon met mijn topper, er zaten wedstrijden tussen die super goed gingen maar ook super slecht gingen. Een andere leuke ervaring was natuurlijk de vakantie, dit jaar in Frankrijk, zoals eigenlijk elk jaar. We gingen naar een camping die 2 kilometer lag van een camping waar we rond de 5 jaar geleden ook waren geweest, dat was een top vakantie. Het was heerlijk warm en we zaten aan een prachtig meer. Ook heb ik mijn eigen camera gekregen voor mijn verjaardag, waar ik heel blij mee ben, jammer genoeg moet hij  naar de maker en ben ik hem een aantal weken kwijt 🙁 . Maar wat natuurlijk niks kan overtreffen is het beginnen van mijn blog!

In 2016 hoop ik gezonder te kunnen leven en meer te sporten, zoals je hier hebt kunnen lezen. Ik ga deze voornemens bijhouden in een virtueel dagboek die ik dan op mijn blog deel, ik weet nog niet of ik het volhoud, dat weet jij al wel. Ook weet ik nog niet hoevaak ik dat artikel ga plaatsen of hoe ik het ga noemen, nog een groot vraagteken.

In 2016 hoop ik nog beter te worden met paardrijden, meer wedstrijden winnen en in de klasse L te kunnen starten met springen en dressuur. Ook hoop ik dit jaar dat we een paardenbak aan gaan leggen om in te rijden en zou ik het heel leuk vinden als mijn moeder zelf ook nog een paard gaat kopen. Jij weet het allemaal al, haha.

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 3 januari 2016 / 11:05

  Super leuke brief!

 2. 2 januari 2016 / 10:48

  Wat een uitstekend tof idee zeg!! Dat ga ik ook echt doen!
  Dat vindt ik echt pas een goed artikel! ❤️

 3. 2 januari 2016 / 07:32

  Terugkomende bezoekers vind ik ook belangrijker dan alleen maar meer bezoekers, die komen en gaan. Fijn dat je een goed jaar hebt gehad met de paardrijwedstrijden en de campingvakantie. 🙂

 4. 1 januari 2016 / 12:37

  Wat een ontzettend tof idee om dit te gaan doen. Ik ga hier straks ook mee aan de gang. Lijkt me enorm leuk om zoiets over een bepaalde tijd terug te lezen!!
  XOXO esmee

 5. 1 januari 2016 / 12:24

  Wat leuk dat je op paardrijden zit, dit wist ik niet. Mooi zo een brief en ik hoop dat al je dromen en wensen uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.