Blogger Dilemma Tag by Yael/Style teen

Blogger Dilemma Tag by Yael/Style teen

Hi allemaal, vandaag mag ik een artikel voor jullie schrijven. Ik zal even kort wat over mezelf vertellen. Ik ben Yael, blog op styletheens.blogspot.nl, hou van lezen en fotografie. Ook vind ik het super fijn om te sporten, dus doe ik dat vier keer per week. Ik heb lang nagedacht over wat ik ga schrijven en eigenlijk weet ik het nog steeds niet. Ik zat te twijfelen of ik een tag zou doen of meer een lifestyle artikel, maar ik ben voor een tag gegaan. En niet zomaar een tag, nee de blogger dilemma tag. Ja, ik weet dat Elles die ook al een keer heeft gedaan, maar juist daarom leek het me zo leuk om ‘m ook te doen.

IMG_3268

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Nooit meer foto’s dan maar, ik hou heel veel van schrijven en ik waardeer het heel erg als dat wordt gelezen door anderen. Ik vind het super tof om foto’s te maken, maar daar druk je soms dingen anders mee uit dan je wilt. Met foto’s kun je wel een verhaal vertellen, maar dat is toch anders vind ik. Elles koos hier voor nooit meer tekst.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?

Als ik elke keer een huilbui krijg wanneer ik mijn blog bezoek dan huil ik ongeveer altijd, dus dan ga ik toch maar voor altijd dertig minuten wachten op mijn blog. Dan start ik m’n blog op en ga ik ondertussen huiswerk maken, het artikel voorbereiden of Instagram doorscrollen, maar vervelen doe ik niet. Het lijkt me trouwens ook een hele goede oefening – mijn geduld is zo slecht. Elles koos hier voor altijd 30 minuten wachten op je blog.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt?

Ik zou dan toch kiezen voor niet meer reageren op reacties die ik ontvang, want dat doe ik toch al bijna niet. Niet dat ik mijn lezers daar niet dankbaar voor ben, nee ik ben ze eerder heel erg dankbaar. Alleen zelf vind ik het altijd zo flauw als ik dan een blog bezoek en er dan staat ’10 reacties’ en dat de helft dan van de blogger is die reageert op de reacties die ze krijgt. Al hoewel het wel super leuk is om een reactie te krijgen op je reactie, ik doe het toch liever niet. Ook lijkt het me heel vervelend voor mijn lezers dat er super veel reclame staat op een blog – daar erger ik me zelf ook altijd aan. Ook al verdien ik er dan misschien mee, het lijkt me toch heel naar. Elles koos hier ervoor dat haar blog voor een groot gedeelte uit advertenties bestaat.

Geen social media of geen mailbox?

Social media is één van de redenen waardoor mijn lezers mijn blog kennen, dus ik zou meteen kiezen voor geen mailbox. Ook kan ik via Insta Direct Message heel veel bloggers benaderen als ik een samenwerking zou willen doen. Elles koos hier ook voor geen mailbox.

DSC00523

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog?

Ik vind foto’s maken geweldig en ik vind het al helemaal leuk om te spelen met scherpte. Ik zou het echt onwijs jammer vinden als ik dat niet meer zou kunnen doen, dus ik zou kiezen voor altijd witregels tussen de zinnen. Het is storend, maar het lijkt mij nog vervelender als je een foto niet helemaal scherp kunt bekijken. Elles koos voor altijd witregels tussen de zinnen op je blog.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen?

Wat een vreselijke vraag. Als je voor het eerste zou gaan dan zou al je werk voor weinig zijn geweest, echt zonde. En als je maar twee uur in de week mag bloggen dan kun je de post net niet dat speciale tintje geven wat ik onwijs jammer zou vinden. Toch zou ik denk ik gaan voor maar twee uur in de week bloggen, aangezien je je artikelen ook van tevoren kunt uitschrijven en daarna gewoon kunt overtypen. Foto’s kun je ook van te voren maken, dus dan ben je niet megalang bezig met de post. Elles koos ook voor twee uur in de week bloggen.

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is heel simpel en wit?

Als je zegt dat mijn lay-out niet nu al simpel en wit is dan lieg je, dus ik zou sowieso daarvoor gaan. Dan hoef ik bijna niks te wijzigen aan mijn lay-out. Elles koos voor hetzelfde bij deze vraag.

WordPress/Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet?

Het maakt mij niet uit, want ik heb nu ongeveer geen spam en ik gebruik geen Bloglovin. Als mijn blog groter wordt zou ik het wel fijn vinden als spam wordt tegen gehouden, want dat is er dan waarschijnlijk ook meer. Maar voor nu maakt het me eigenlijk niks uit 🙂 Elles koos voor WordPress die geen spam tegen houdt.

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft?

Je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft, sowieso. Het lijkt me heel naar, maar rijmen ben ik zo gigantisch slecht in en het lijkt me zo vervelend om te lezen. Van die negativiteit heb ik veel minder last en mijn lezers ook. Het is rot, maar uiteindelijk maakt het me alleen maar een sterker mens. En ach, ik hoor nu toch ook al veel negativiteit in mijn hoofd als ik een artikel schrijf. Elles koos voor altijd rijmen bij deze vraag.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van je blog].

Als ik dat eerste zou doen dan zouden veel te veel mensen het weten die het niet moeten weten, dus ik zou meteen het tweede kiezen. Mag ik er een vest over aan please??? 😉

Dit waren alle vragen alweer, ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden. Ik heb er in ieder geval mijn best voor gedaan. Zelf vind ik het altijd super leuk om tags te schrijven, nadenken over dilemma’s die (hopelijk) nooit gaan uitkomen en typen wat je ervan vindt. Had je nou liever een lifestyle artikel gehad? Sorry, maar gelukkig kun je er genoeg vinden op mijn blog. Ik vond het super leuk om voor Elles een artikel te schrijven, zelf lees ik elk artikel van haar. 

 

Zou jij liever geen foto’s mogen zetten op je blog of geen tekst? En als je zelf geen blog hebt – wat lees je liever, een blog met alleen maar foto’s of met alleen maar tekst?

 

Liefs Yael

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 8 september 2016 / 21:05

  Ik vind het echt een moeilijke tag! haha 🙂

 2. 8 september 2016 / 15:03

  Super leuke tag! Is weer eens wat anders dan de normale tags.

 3. 8 september 2016 / 13:13

  Wat een leuke tag! De keuzes zijn soms wel moeilijk hoor. Ik kan me voorstellen dat je de mailbox eerder zou skippen dan de Social Media. Daar kan je je lezeressen inderdaad ook benaderen!

 4. 7 september 2016 / 19:28

  Ik zou kiezen voor alleen nog maar foto’s! Ben te gek op mooie beelden haha!

 5. 7 september 2016 / 09:59

  Zulke lastige dilemma’s, maar als ik zou moeten kiezen zou ik gaan voor geen foto’s. Ik vind ’t zelf namelijk ook erg leuk om informatieve artikelen over voeding te schrijven. Maar pfoei, hopelijk hoef ik nooit echt te kiezen!

 6. 7 september 2016 / 08:18

  Lastige keuzes zeg. Ik zou trouwens kiezen voor geen tekst maar wel foto’s en dan in de foto’s tekst verwerken, lekker sneaky 😛

 7. 7 september 2016 / 05:06

  ♥♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.