‘Would you rather’ tag

‘Would you rather’ tag

Hi! Het is weer eens tag time! Keuzes maken is moeilijk, vooral als je van die onmogelijke keuzes moet maken. Vandaag ga ik me storten op een aantal van zulke moeilijke keuzes in de ‘Would you rather’ tag. Dit keer met weinig foto’s aangezien mijn hand voor een week in het gips zit. Enjoy!

Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Slordig haar vind ik over het algemeen mooier dan netjes. Daarom kies ik voor mooie make-up en slordig haar.

Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Ohh wat erg! Het liefst gewoon beide niet. Ik denk dat ik dank mijn wenkbrauwen afscheer want het uittrekken van je wimpers lijkt me zóo pijnlijk.

Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Ohh deze is wel makkelijk. Dan shop ik liever niet meer bij MAC want bij Sephora kan je ook nog heel goed slagen. Eerst dacht ik altijd dat MAC de allerbeste make-upmerk was maar dat is echt totaal niet zo.

De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Eighties permanentje? Nog nooit van gehoord. De lipgloss/lipliner look vind ik echt niet mooi dus dan kies ik toch maar van een eighties permanentje ookal heb ik geen flauw benul van wat dat is.

Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Ik draag zelden blush, dus het ziet er over het algemeen apart uit als ik het draag laat staan als ik to much op heb. Met een foundation rand kan ik nog wel leven. Haar eroverheen en je ziet er al niet veel meer van.

Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Allebei ontzettend erg en ontzettend lelijk. Dat is ook de reden waarom ik geen zelfbruiner gebruik, uit angst om zoiets mee te maken. Ik hoef niet te lijken op Donald Trump dus ik kies dan liever voor de tan lines. Dat kun je nog een beetje proberen te bedekken, een heel oranje lichaam niet.

Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Een lelijke haarkleur zorgt er automatisch al voor dat je kapsel er lelijk uitziet, naar mijn mening. Ik kies dan liever voor een mooie haarkleur een een lelijk kapsel. Opzich kan je dat nog wel verminderen door verschillende haarstijlen.

YouTube weg of Twitter weg?

Doei Twitter! Ik gebruik dat echt bijna nooit, YouTube kijk ik dagelijks. Zonder YouTube weet ik niet wat ik moet gaan kijken.

Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Ik zal dan mijn mascara op gaan geven. Make-up kwasten heb ik wel echt nodig en zonder mascara valt nog te leven. Het zal wel moeilijk zijn maar oke. Je kan nog altijd wimperextensions nemen, dan heb je geen mascara nodig.

 

YouTube weg of Twitter weg?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 24 februari 2017 / 15:47

  Oh dit is zo’n leuke tag<3 Love it!!!

 2. 24 februari 2017 / 15:40

  haha zo leuk beantwoord, wat een vragen zeg haha

 3. 24 februari 2017 / 11:47

  Ik leer de laatste tijd juist mascara te waarderen. Zeker nu ik al 4 maanden niet kan opmaken. Altijd leuke tags zoiets. 🙂

 4. 24 februari 2017 / 07:35

  Zalige tag! En ik zou sowieso ook twitter wegdoen. Helemaal verslaafd aan youtube hier 😉 Ik kijk ook dagelijks wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.