2 Maanden bloggen

2 Maanden bloggen

 

party_emoji

Hey! Het is vandaag 27 november, 2 maanden na de geboorte van mijn blog. Op 27 november in de maand september besloot ik om mijn eigen blog te starten. Ik kocht mijn domeinnaam en ging naar een hosting. In het begin wist ik nog totaal niks, ik wist niet hoe ik mijn site moest maken of hoe ik makkelijk gevonden kon worden. 2 Maanden later sta ik hier. 2 Maanden vol plezier, en er gaan nog meer komen. 2 Maanden…

 

… steeds meer leren over het bloggen.

… de lay-out veranderen.

… mensen vertellen over mijn blog, elke keer andere reacties.

… een glimlach op mijn gezicht bij het hebben van een reactie.

… meer blogs ontdekken.

… elke dag inspiratie

… meer merken te weten komen.

… elk uur kijken naar het aantal bezoekers.

… een blij gevoel bij het leveren van een artikel.

… af en toe tot laat in de avond doorgaan. Zodat jullie toch nog dagelijks een artikel hebben. 🙂

… Liefde!

2 Maanden bloggen. De tijd vliegt voorbij, en ik ben nog lang niet uitgekeken op het bloggen. Ik ben er helemaal verslaafd aan, ik kan niet meer stoppen! Meer lieve bezoekers krijgen, meer lieve reacties, meer liefde! Dankjewel! Mijn grootste droom is om later full-time blogger te worden, mijn werk er van te kunnen maken. Hoe mooi zou dat zijn? Om steeds beter te worden waardeer ik het heel erg om tips van jullie te krijgen hoe ik mijn site, artikelen etc. kan verbeteren! Dankjulliewel voor alles tot nu toe. 2 Maanden, ze vlogen voorbij!

Xoxo

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:42

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I find this topic to be actually one thing which I feel I’d never understand. It seems too complex and extremely large for me. I’m taking a look ahead on your next post, I¡¦ll attempt to get the hold of it!

 2. 12 december 2015 / 17:23

  When choosing the colours for you office, there are a few basic points to consider. ffedecdbddaegeea

 3. 28 november 2015 / 14:10

  Hihi het is leuk he! En je bent nog zo jong! Ik ben ook bijna twee maanden bezig…
  Liefs,
  Eva

 4. 28 november 2015 / 10:02

  Gefeliciteerd! Leuk dat je mij ook zo actief volgt op mijn blog.

 5. 28 november 2015 / 09:58

  Wauw 2 maanden al! Gaat idd snel! Heel veel blog plezier gewenst!

 6. 28 november 2015 / 09:10

  2 maanden bloggen gefeliciteerd :-). Ik herken veel van je punten :-).

 7. 28 november 2015 / 07:22

  De tijd vliegt inderdaad voorbij, maar wat een fijn lijstje al! Ik hoop nog lang van je posts te mogen genieten!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.