Herinneringen op hout

Herinneringen op hout

Mijn kamer kun je als het volgende omschrijven: altijd opgeruimd, koud, veel lichtjes en vol herinneringen. Als je een beetje rondkijkt valt je meteen op dat ik de mooie momenten koester. Een aantal fotolijsten, bioscoop- en kassabonnen, uitslagen van wedstrijden, visitekaartjes van bedrijven en troepjes van vroeger; noem het maar op of ik bewaar het. Foto’s zijn persoonlijk mijn favoriet. Vandaag kan ik met trots mededelen dat ik weer een nieuwe herinnering in mijn kamer heb staan. Het is een foto op blok!

DSC07731

Ik ben dol van foto’s. Elke keer als ik ernaar kijk komen de herinneringen in me naar boven. Ik heb heel wat fotolijstjes in mijn kamer staan, wat nog best een simpele manier is van het bewaren van foto’s. Ook heb ik een lijn waar foto’s aan hangen, wat ik zelf veel toffer vind aangezien dit niet het standaard is. FotoopHoutStunter.nl houdt ook niet van deze standaard. Deze webshop print foto’s op hout. Je kan zelfs kiezen wat voor soort materiaal je wilt: multiplex, vurenhout, ayoushout, steigerhout of bamboehout. Ook heb je verschillende afmetingen van 20×20 tot 30×50. Bij deze foto’s op hout kun je ook een ophangsysteem kopen. Je krijgt ook nog de optie om een foto op blok te laten maken, wat ik heb gedaan.

DSC07756

Je hebt twee opties om een foto op blok te maken: met berkenplex of bamboe. Ook hier heb je verschillende afmetingen, van 10×15 tot 40×40. Ik koos voor een kleintje, namelijk een foto van 20 bij 20 centimeter op berkenplex. De foto die ik erop uitgeprint heb is eentje met mijn lieftallige vriendinnen. Ook zit er over de foto heen een whitewashlaag. Dit is een optie die je erbij kan kopen wat er voor zorgt dat de foto er beter uitziet. Er wordt eerst een witte laag aangebracht voordat de foto eroverheen gaat. Als je dit niet doet zie je het hout door de foto heen.

DSC07753Mijn foto op blok staat nu leuk te zijn in mijn vensterbank. Ik ben er echt super blij mee! Elke keer als ik er naar kijk denk ik: ‘Ja, dit is echt een leuk idee om herinneringen te bewaren!’. Het staat ook gewoon overal mooi bij en je kan er ook mee varieren. Zo kan je het bijvoorbeeld laten staan maar het kan ook ergens liggen. De geprinte foto ziet er natuurlijk wel wat minder scherp uit dan dat het eruit ziet op je computer. Dit omdat het op hout is afgedrukt, wat best logisch is. Ja, ik ben hier echt ontzettend blij mee. Voor degene die trouwens niet houden van een foto op hout: het kan ook op aluminium, glas of een tuindoek. Genoeg keuze dus!

 

Hoe bewaar jij het liefst je herinneringen?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 7 maart 2017 / 17:50

  Super fijn om dit soort herinneringen te hebben!

 2. 7 maart 2017 / 13:18

  Wauwie! Echt een super mooie foto!

 3. 6 maart 2017 / 19:07

  Scrapbooken dat is en blijft voor mij heel bijzonder.

 4. 6 maart 2017 / 13:01

  Ik vind hem erg leuk geworden! Ikzelf heb een externe harde schijf met echt duizenden foto’s erop hihi.

 5. 6 maart 2017 / 09:33

  Heel mooi zo op hout, is een keer wat anders dan fotolijstjes!

 6. 6 maart 2017 / 07:53

  De foto ziet erg leuk en gezellig uit. Logisch dat het je favoriete foto is. Ik heb zelf ook veel foto’s en het wordt weer tijd om eens te laten zien door op deze manier te laten drukken. Heel fijn dat je kunt op verschillende soort hout uitzoeken. Op aluminium lijkt mij ook wel wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.