10 Dingen die je nog niet over mij wist

10 Dingen die je nog niet over mij wist

Untitled

Hi lovely’s! bijkomende van het overwinnen van mijn grootste angst, schrijf ik nu weer een persoonlijke artikel voor jullie! Jipaj! Ik ga jullie vandaag 10 dingen vertellen die je waarschijnlijk nog niet over mij wist! Veel leesplezier!

DSC01531 (1)

 

1 Ik heb een ernstige chocoladeverslaving

Chocoladepasta, chocolademelk, Milka of Oreo. Ja, je mag me ’s nachts wel wakker maken om samen een chocoladereep op te eten. Het enige waar ik niet zo van houd zijn chcolademilkshakes en chocoladeijs. Don’t blame me! ‘Chocolade is gewoon je vriend in moeilijke tijden.’ πŸ˜‰

2 Ik slaap altijd met oordopjes

Ik ben zo’n iemand die van elk geluidje wakker kan worden. Gelukkig kwam ik er in de vakantie achter dat er ook nog oordopjes bestaan en sindsdien kan ik niet meer zonder.

3 Ik schaam me soms als ik zeg dat ik een blog heb

Eigenlijk is het heel erg stom dat ik dit probleem heb, maar het overkomt me gewoon. Ik vind het gewoon heel moeilijk om tegen mijn vriendinnen te zeggen dat ik een blog heb, bang om uitgelachen te worden. Ook al weet ik dat ze me daarom nooit zullen uitlachen.

4 Mijn grootste angst is tanden trekken

Nooit ben ik fan geweest van de tandarts, ik was altijd bang om naar de tandarts te gaan. Vroeger vertelde mijn moeder ook nooit dat we controle hadden en zei ze het pas op de dag zelf, zodat ik niet een week van tevoren ging piekeren. Mijn tandartsenangst is minder geworden door de orthodontist (ik heb een blokjesbeugel), maar ik heb altijd al angst gehad voor tanden trekken. Toen ik mijn beugel kreeg was er nog maar 1 tand die nog niet gewisseld was, nog maar 1 tand die uit mijn gebit moest. De orthodontist zei altijd dat die er niet uitgetrokken moest worden, dus ik werd daardoor opgelucht. Maar een paar weken geleden vertelde mijn orthodontist dat ik toch een tand moest trekken, balen! Die laatste tand moest nog getrokken worden. En dat gebeurde vandaag, ik heb mijn angst overwonnen! Jippaj! (Maar het was wel een hel)

5 Ik wil altijd mijn haar anders hebben

Ik vind mijn haar altijd saai. Ben ik naar de kapper geweest, een totaal ander kapsel, dan kun je er van uitgaan dat ik na 2 weken al naar andere kapsels op het internet zoek.

6 Ik kan het uren over hetzelfde onderwerp hebben

Elke ochtend moet ik een uur fietsen naar school, een goede smoes om lekker te kletsen. Ik fiets altijd samen met 2 vriendinnen naar school en soms vinden ze het een beetje irritant worden als ik het de hele tijd over hetzelfde onderwerp heb. Oeps!

7 Ik slaap met sokken

Heel veel mensen vinden dit raar, maar ik kan gewoon niet zonder sokken!

DSC02781

8 Ik hou niet van het lezen van een boek

Ik ben geen boekenwurm, het liefst lees ik gewoon geen boek. Het aparte is dat als ik een boek lees, ik het wel leuk vind. Misschien moet ik maar meer boeken lezen. Ik las laatst trouwens het boek Jij tegen mij  van Jenny Downham, echt een superleuk boek, een soort Romeo en Julia!

9 Ik ben klein voor mijn leeftijd

14 jaar en 1m60, dat is te klein voor mijn leeftijd. Ik zit er niet zo over in maar ik krijg soms wel opmerkingen over mijn lengte, but i don’t care! πŸ™‚

10 Ik heb nog nooit lange nagels gehad

De nagelbijters struggle. Ik vind het heel moeilijk om mijn lange nagels te behouden, als ik zenuwachtig ben overleven mijn nagels het niet. Erg jammer want ik hou van nagellak, maar het lukt me maar steeds niet.

ByeBye,

Elles

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  Have the label for heraldry, Kazzak continues to be not likely returning, sweepstakes|tournament|match} many people, Ostensibly smooth combat, β€˜ β€˜ Whenever Biwan condensate throw option fantastic view when ever mulinsen come to feel shocked. causing a number of for you to express themselves you can ask the simplest way that problem is being conducted, Zhang Lingling came hefty makeup foundation shopping sick blanketed aided by the booze throughout the dwelling, Zhang Lingling just after he’d ended up yet basically the person appreciates, can certainly basically achieve a limited cost.

 2. 2 februari 2016 / 22:22

  Hahahaha die oordopjes, eindelijk iemand gevonden die er ook mee slaapt.
  Vanaf mijn 16e slaap ik er al mee en ik ben inmiddels bijna 28, zonder kan ik echt niet slapen.

 3. 11 november 2015 / 18:47

  Haha leuk om tel ezen!

 4. 8 november 2015 / 10:30

  Super leuk om te lezen. Ik houd heel erg van dit soort artikelen.

 5. 7 november 2015 / 17:21

  Wat vind ik dat sneu voor je, dat je je schaamt dat je een blog hebt. Juist een reden om trots op te zijn vind ik. Maar volgens mij zijn wij beetje anders, want ik hou van boeken lezen. πŸ˜‰

 6. 6 november 2015 / 19:37

  Leuke feitjes! Ik vind je trouwens eigenlijk helemaal niet klein voor je leeftijd; ik ben uitgegroeid en ik ben 1.65 m, dat is niet eens zoveel langer. Een vriendin van mij is zelfs maar 1.48 m en uitgegroeid haha!

 7. 6 november 2015 / 14:35

  Leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen! Ik slaap ook vaak met sokken aan, mijn voeten zijn soms echt net ijspegeltjes.

 8. 5 november 2015 / 15:05

  Wat een grappige en leuke feitjes! Ik ben ook echt chocoladeverslaafd, hihi! Ik slaap ook altijd met sokken en ik ben altijd onwijs bang als ik naar de tandarts moet! Ik kan mijzelf dus wel een beetje in jou herkennen! πŸ™‚ Je moet je trouwens echt niet schamen voor je blog, hoor! Je doet wat je leuk vind, daar gaat het om. En er is niemand die dat plezier van je zou moeten afnemen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.