19   157
18   206
21   217
38   182
24   259

Sunday Talks #1

Sunday Talks #1

voorpagina

Hooi beauty’s, hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het super goed! Ik ben even aan het bijkomen van een drukke week, misschien had je dat al wel gemerkt. Ik heb 1….2….3 (!) dagen niks kunnen schrijven, waar ik erg van baal. Gelukkig kwam ik door deze drukke week wel op het briljante idee om elke zondag aan jullie te vertellen wat ik die week heb uitgespookt. Ik hoop echt heel erg dat jullie lieve lezers het een goed idee vinden. Ik zal zeggen; geniet ervan!

De week begon, zoals altijd, op maandag. Ik kreeg op maandag al super veel proefwerken, wat super stressy was maar ook weer fijn, je bent er namelijk meteen vanaf en hoeft niet meer de hele week te leren. ’s Middag had ik het dus lekker rustig en had ik tijd om een review te schrijven van The gel nail polish van Essence. 

Dinsdag ging ik met een ontspannen gevoel naar school, ik moest nog wel 1 toets, maar ik had geen stress. Ook dinsdagmiddag had ik een post kunnen schrijven, gelukkig. Ik had eerst het idee om een artikel te schrijven over de producten die ik gebruik als ik een ‘Me time’ heb, maar de foto’s waren een beetje heel erg mislukt. Dus ik besloot om mijn dagelijkse doucheroutine te laten zien aan jullie, die super goed ontvangen is door jullie! <3

Alhoewel ik dinsdag ontspannen naar school in, was ik dat woensdag totaal niet. Ik moest mijn tand trekken! En dit was nou juist mijn grootste angst, ik ben al mijn hele leven geen fan van de tandarts. De hele dag was ik bang, vroeg aan mijn vriendinnen die dit ook meegemaakt hebben wat hun ervaring is en ik kon me niet meer concentreren. Het 7e uur was ik uit en toen brak de hel los, ik moest naar de tandarts. In de wachtkamer wachten en tot rust komen kon ik niet, ik kon meteen naar binnen lopen, joehoee! Ik moest op de o zó geliefde tandartsstoel zitten. Mijn tandarts zei dat ik mijn ogen dicht moest doen, en mond openen voor de verdovingsprik. Poging 1 misluktte. In mijn ooghoek zag ik dat er ineens een 15 cm lange spuit, ik overdrijf niet, op mij af kwam. En ja hoor, je raadt het al, ik liet die spuit niet binnen in mijn mond. Na iets van 10 pogingen moest ik toch echt prikken en dat was geen pretje. Nu kon de tandarts eindelijk mijn tand trekken, waar je echt totaal niks van voelde. Yes, angst overwonnen!:)

Eenmaal thuisgekomen had ik geen huiswerk of leerwerk dus kon ik weer een blogbericht schrijven, yes! Het was jammer genoeg wel al een beetje donker waardoor ik geen mooie foto’s kon maken, ik koos er dus voor om 10 dingen die je nog niet over mij wist te schrijven!

De volgende dag… Donderdag. Samen met mijn vader, moeder en broer ging ik naar de beroepsbeurs in Zwolle. Ik hoef nog geen studie te kiezen, eigenlijk gingen we voor mijn broer, maar mijn moeder vond het een goed idee om mij mee te laten gaan omdat ik dit jaar een vakkenpakket moet uitkiezen. Ik neig meer om de economie-maatschappij richting op te gaan, ik zou later heel graag iets willen doen met schrijven. En nee… geen boek, journalistiek lijkt me leuk. Na de beroepsbeurs had ik blaren op mijn voeten en gingen we nog even langs een vriend van mij die in Zwolle woont.

Yes, vrijdag was aangebroken! Bijna weekend dus. Het was een gewone normale schooldag, niks bijzonders gebeurt. s’ Avonds had ik met mijn lieve pony paardrijles, we gingen springen. Helaas ging het niet zo goed.

Joehoee, weekend! En niet een normaal weekend, een super leuk maar druk weekend. Zaterdag ging ik samen met mijn beste vriendin shoppen in Arnhem! I love it! We gingen eerst de Primark binnen, waar ik goed ben geslaagd, mijn vriendin jammer genoeg niet. Het grappige van de herfstcollecties zijn dat alles XXL is, terwijl je in de zomer veel croptops etc. kon vinden. Ook zijn we nog langs heel veel andere winkels geweest zoals de H&M, Zara, Vero Moda, Bershka en The Sting. En eindelijk, na een jaar, heb ik een zwarte high weasted skinny jeans gevonden en gekocht. Geslaagd geshopt dus!

Primark

Maar de dag was nog niet afgelopen, sterker nog, het was nog maar net begonnen. Om 4 uur gaf een heel lief vriendinnetje van mij een Disneyparty! Ze had heel veel koekjes gebakken en er was heel veel zoetigheid, lekker! We begonnen met een karaoke, wat echt geniaal was. Met de karaoke konden we ons echt super lang vermaken totdat we op een gegeven moment pizza gingen eten, my fave! Na de overheerlijke pizza gingen we tot laat in de avond film kijken en daarna gingen we naar dromenland!

IMG-20151108-WA0009

👻Elles_Mulder

(Dit is een foto met een andere vriendin van mij. Ik weet dat de foto niet scherp is, maar hé het gaat om het idee 😉 )

En nu, op zondag, ben ik aan het bijkomen van de weinige slaap en kilo’s suiker dat ik naar binnen heb gewerkt. Het is een beetje een chilldagje; paardrijden, leren en straks nog even Me timen, daarna lekker op bed! Alvast welterusten beauty’s!

Xoxo,

Elles

Share:

5 Reacties

 1. 12 september 2016 / 04:08

  HOLA ESPERO ME PUEDA RESPONDER CUÁNDO FUI AL GINECÓLOGO ME DIJO QUE SEGÚN EL APARATO TENIA 25 SEMANAS MAS 4 DÍAS ALGO ASÍ Y LA BEBE QUE ES NIÑA PESA 903 GRAMOS COMO ESTA DE TAMAÑO CUÁNTO CREE QUE MEDIRÁ AL NACER APROXIMADAMENTE GRACIAS.

 2. 12 september 2016 / 03:42

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

 3. 9 november 2015 / 17:03

  Ik ben ook totaal geen fan van de tandarts!!
  Fijn dat je zo goed bent geslaagd bij het shoppen 🙂

 4. 9 november 2015 / 09:17

  Een tand trekken! Dat vind ik helemaal niks, maar het is wel voor een goed doel. Wat een gedoe ook bij jou, gelukkig het is toch gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.