Boozy Cosmetics Deluxe Eye Set

Boozy Cosmetics Deluxe Eye Set

Bijna twee jaar geleden kocht ik mijn eerste kwastenset van AliExpress. Ik begon toen net met het experimenteren met make-up dus dat was een lekker goedkoop alternatief om mee te oefenen. Nu, twee jaar later, zou ik mezelf graag willen vorderen wat betreft oogmake-up. Met Black Friday kon ik eindelijk een goede kwastenset kopen voor een goedkoop prijsje. Ik heb toen gekozen voor een kwastenset van Boozy Cosmetics met veertien kwasten.

7100 Eye Liner

4

De Eyeliner brush is, natuurlijk, bedoeld voor eyeliner. Met nadruk op ‘bedoeld’. Voor mij is de kwast té dik om een mooi lijntje aan te brengen boven je oog, laat staan een wing. Waar hij wél heel fijn voor is, is voor lippenstift. Je kan hier erg mooi en strak je liplijn mee aanzetten!

6000 Blender

1

Een blender, dat miste ik echt. In mijn vorige set zat een véél te grote blender waar je totaal niet mee kon blenden. Deze maat is gewoon prima, niet te groot en niet te klein. Een hele handige kwast voor een transitiekleur of in de arcadeboog.

5300 Angled Shader

6

Ik weet nou niet echt wat ik met deze kwast aan moet. Het is een grote, schuin afgesneden kwast. Ik kan echt totaal niet verzinnen wat ik hiermee zou moeten doen. Misschien voor strakke lijnen in de arcadeboog?

5600 Smudge

2

Een prima kwastje om oogschaduw aan te brengen. Op je ooglid, als highlighter of onder je wimperrand. Het kan wel allemaal met deze kwast. Een erg multifunctionele tool dus!

6500 Large Tapered Blender

3

Deze is pas echt handig! Een grote fluffy bleding kwast. Met de Large Tarpered Blender kun je heel snel en makkelijk je oogschaduw uitblenden. Dit is iets wat ik echt al jaren nodig had aangezien mijn ooglooks nooit genoeg uitgeblend waren. Problem solved.

5800 Pencil

8

Vaak breng ik in mijn outher V de donkerste kleur aan. Ook dit deed ik altijd met een verkeerde kwast. Nu heb ik eentje die ervoor gemaakt is!

5900 Flat Definer

9

De enige manier waarop ik deze kwast zou gebruiken is voor onder mijn wimperrand. Daar is ‘ie erg plat en recht voor. Het is ook wel handig op je neus mee te contouren, maar daar doe ik niet aan.

7500 Cat Eye Liner

11

Ook deze eyelinerkwast is iets te dik voor mij. Normaal gesproken gebruik ik ook geen schuin afgesneden kwasten voor mijn eyeliner. At least I tried, mijn hele ooglid zat op een gegeven moment onder de eyeliner.

5050 Precision Shader

7

Met de Precision Shader kun je ook erg gemakkelijk oogschaduw aanbrengen. Waar ik deze vooral voor gebruik is om highlighter aan te brengen of oogschaduw in het midden van mijn ooglid. Erg fijn dat ‘ie zo klein is.

8200 Brow Liner

14

Ook deze kwast is te dik, te dik om mijn wenkbrauwen on fleek te maken. Ik ben ook mijn oude kwast gewend dus met deze kon ik to-taal niet werken. Heel jammer.

8300 Brow Highlighter

12

Deze is inderdaad erg handig om je wenkbrauw mee te highlighten. Voor de rest weet ik ook geen andere manier waarvoor ik deze zou kunnen gebruiken. Wat me wel opvalt is de grote ruimte die nog over is wanneer je de haren opzij duwt.

6700 Fluffy Blender

5

Fluffy is ‘ie zeker. Wauw! Natuurlijk is deze ook erg fijn om oogschaduw mee te blenden. Vooral ook omdat het zó zacht is. Mijn huid is namelijk snel geïrriteerd als een kwast teveel langs mijn huid gaat. Bij deze is dat niet zo.

5100 Short Shader

10

Last but not least, de Short Shader. Deze zal ik gebruiken voor de onderste wimperrand of om details mee te maken. Ook hiermee kan je je neus wel contouren.

Over het algemeen: prima setje. De kwasten pakken oogschaduw goed op en doen gewoon hun ding. Er zitten een meerdere blenders in wat ik persoonlijk wel fijn vind. Helaas zitten er ook heel wat kwasten in waarvan ik echt niet zou weten waarvoor ik ze zou moeten gebruiken. Sommige zijn te dik om te gebruiken. Dit vind ik wel erg jammer. Ik ben er blij mee, dat wel. Toch kan ik geloven dat er vele betere kwastensetten zijn dan deze,  met meer nuttige kwasten.

Heb jij een kwastenset? Zo ja, welke?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 9 december 2017 / 08:39

    Wat een mooie set én mooie foto’s heb je erbij genomen! Ik begon destijds met een goedkope kwastenset van eBay, maar toen ik een kwastenset van Sigma had gewonnen merkte ik toch echt heel veel verschil. Dat zijn hele fijne kwasten, die ik na al die jaren nog steeds heb en ook gebruik. Sindsdien let ik veel meer op de kwaliteit van kwasten. Kwastensets heb ik niet meer gekocht, maar wel losse kwasten van NYX, Real Techniques en MAC, dat zijn toch wel mijn favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.