HemdVoorHem.nl, webwinkel voor mannen

HemdVoorHem.nl, webwinkel voor mannen

Op 3lles.nl kun je heel wat artikelen vinden met uiteenlopende onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld lezen over beauty, verzorging, lifestyle en fashion. Over het onderwerp fashion schrijf ik regelmatig, maar eigenlijk alleen voor vrouwen. Nog nooit heb ik geschreven over de mannelijke mode en daar komt vandaag verandering in!

Hemdvoorhem

Ik ga vandaag dus praten over een webshop wat mannenkleding verkoopt. Mannenkleding? Ja, goed gelezen, mannenkleding. Iets wat jullie nog niet weten is dat ik dat best wel leuk vind. Een simpele trui met een blouseje eronder en een goede paar sneakers vind ik al snel tof om te zien. De winkel verkoopt verschillende producten van verschillende merken. Zo kun je er overhemden, truien, polo’s, stropdassen, ondergoed, vrijetijdskleding, accessoires en sokken kopen. Op de site kun je onder andere de merken Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Armani vinden.

Hemdvoorhem-Olymp-26

Als ik op de site kijk beginnen mijn handen meteen te jeuken. Ik krijg zo erg zin om dan iemand te stylen met de kleren die ze daar verkopen. Een leuke trui met zo’n overhemd eronder, ge-wel-dig. Of een polo gecombineerd met een leuk paar sokken die je dan ziet doordat je de broek opstroopt. Love it! HemdVoorHem verkoopt heel wat basic kleding wat ik super nice vind aangezien ik liefhebber ben van basic shirtjes etcetera.

PicMonkey Collage

Over de sokken gesproken, ze verkopen best wel ontzettend leuke sokken op HemdVoorHem. Sokken die je als vrouw ook gewoon kan dragen. Ze hebben gewoon basic hoge en lage sokken maar ook met leuke prints. Zo heb je sokken met aan de onderkant sneeuwvlokjes, super cute, maar er zijn ook wollen sokken waarop aan de onderkant staat: Natural Wool. Vraag me niet waarom, maar deze lijkt me best leuk om te dragen op een ‘chilldagje’. Ook verkopen ze zulke héle lage sokjes voor onder sneakers, wat niet alleen bedoeld is voor mannen.

Voor de meiden die graag kleding willen kopen voor hun vriend of voor de mannen die zin hebben om te shoppen: op HemdVoorHem is een sale. Je kan genieten van kortingen tot 70%, klinkt als muziek in de oren toch?

 

Wat vind jij van mannenkleding?

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 16:33

  Wat een leuke post, weer eens wat anders..! Leuk voor vaderdag inderdaad.

 2. 9 maart 2017 / 14:45

  Super leuk ik hou van een blouse bij een man, leren band of horloge erbij en goaan!

 3. 9 maart 2017 / 11:38

  Mannenkleding vind ik zo leuk! Kleding uitzoeken voor mijn vriend vind ik geweldig!

 4. 8 maart 2017 / 20:23

  Leuk voor vaderdag!

 5. 8 maart 2017 / 17:05

  Ik hou wel van mannen in een net en mooi overhemd. Kortingen tot 70% dat is zeker een topaanbieding. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.