Irritaties aan gips

Irritaties aan gips

Daar zat ik dan weer, voor de derde keer in een half jaar bij de dokterswacht. Ik was voor de tweede keer van mijn pony afgevallen omdat ze in een uitgelaten bui was. Eenmaal aangekomen mocht ik een röntgenfoto maken van mijn rechterarm. De dokters zagen een ‘breuk’ op de foto maar wisten niet zeker of het wel echt een breuk was. Het was dus óf gebroken óf gekneusd. Het beste was dus om een gips om te doen. Toen leek het me een goed idee, maar nu wil ik het echt nooit meer. Zo veel nadelen aan dat ding!

 • Normaal eten is vrijwel onmogelijk (de eerste dagen)
 • Typen gaat super moeilijk
 • Je kan je arm niet douchen, alleen met een plastic zak
 • Omdat je niet kan douchen wordt het gips super vies
 • Slapen is een ramp, vooral omdat ik altijd slaap op mijn rechterzijde en laat dat nou net mijn arm in het gips zijn.
 • Je handschrift ziet er niet uit
 • Opmaken kan vrijwel niet, tenzij je hoekige wenkbrauwen wilt.
 • Als je jeuk hebt onder je gips, dan heb je een probleem
 • Een appje versturen gaat 3x langzamer dan normaal
 • Producten opendraaien/openmaken gaat lastig

Maar.. gelukkig hersteld mijn arm er wel van!

 

Heb jij ooit gips gehad? Zo ja, wat was jouw irritatie?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 10:40

  Ik heb meerdere keren een spalkje gehad, en dan echt super lang. Er zat een scheurtje en een breuk in mijn pols maar gips was niet zo best. Dus kreeg ik een paar maanden een spalkje, haat aan die dingen, haha.

 2. 27 februari 2017 / 10:06

  Ik heb nog nooit iets gebroken en nog nooit een gips gehad! *klopt af* :’D

 3. 27 februari 2017 / 07:18

  Nee nog nooit gelukkig! Even afkloppen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.