32   142
36   192
41   211
41   198
33   268

Blogger Dilemma Tag

Blogger Dilemma Tag

Hi y’all! Laatst zag ik bij Vera de dilemma tag die ik echt heel erg leuk vond om te lezen. Zelf wilde ik hem ook erg graag invullen omdat ik het concept en de vragen erg leuk vond. Je krijgt een dilemma voorgeschoteld wat betreft bloggen. Laten we beginnen!

Processed with VSCO with hb2 preset

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Allebei lastig, maar ik kies dan toch voor nooit meer tekst. Ik vind het maken van foto’s voor mijn blog toch het allerleukste. Als ik nooit meer foto’s mag maken voor op mijn blog ga ik het bloggen veel minder leuk vinden.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?

30 minuten wachten op je blog, zeker weten! Ik bezoek mijn blog heel vaak dus dan komt het er op neer dat ik de hele dag door zit te huilen. Als je ook weet dat je 30 minuten moet wachten dan kun je ondertussen nog even wat doen, bijvoorbeeld foto’s maken.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.

Reageren op je reacties is toch wel een must dus dan kies ik voor veel advertenties. Ik vind het toch wel fijn dat ik op vragen van mijn lezers kan reageren. Misschien kun je zelfs nog wel wat verdienen aan de advertenties.

Geen social media of geen mailbox?

Hier hoefde ik niet over na te denken, geen mailbox. Op social media zit ik veel vaker dan op mijn mail. Ook kun je jezelf makkelijk redden zonder een mailbox. Als er bijvoorbeeld een bedrijf is die met je samen wilt werken kunnen ze dat ook doen via een direct message.

Processed with VSCO with hb2 preset

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Zoals ik net al zei ben ik gek op het maken van foto’s maar de reacties erover en het eindresultaat maken het nog leuker. Als ik foto’s plaats waar ik niet achter sta wordt ik er niet gelukkiger van. Dan ga ik voor de witregels. Ik denk dat je daar ook nog wel aan kunt wennen.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.

Twee uur in de week bloggen is wel weinig, maar dat is wat ik liever heb. Als je artikelen maar een paar uur op je blog mogen staan heb je niks om terug op te kijken, en dat vind ik erg leuk. Als ik maar 2 uurtjes mag bloggen ga ik het artikel wel voorbereiden in mijn hoofd, als dat mag!

Naamloos

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is heel simpel en wit.

Over persoonlijke dingen schrijven vind ik erg leuk. Zoals het beantwoorden van deze tag. Een simpele witte lay-out vind ik helemaal niet zo’n erge straf, sterker nog, mijn lay-out is al best wel wit. Lekker strak met niet al te veel poespas. Dan heb ik maar een witte lay-out maar kan ik nog wel over persoonlijke dingen schrijven.

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt.

Nu kies ik nog voor de spam die niet tegengehouden wordt maar ik weet niet of ik daarvoor zou kiezen als mijn blog groter is. Ik heb nog niet zo veel spam dus ik kan dat nog gemakkelijk verwijderen met de hand. Bloglovin vind ik wel fijn om nieuwe blogs te ontdekken en om mijn lezers op de hoogte te houden van nieuwe artikelen.

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.

Je moet altijd rijmen. Misschien wordt ik dan eindelijk poëtisch en heb ik daar nog wat aan voor later. Het lijkt me echt vervelend als je elke keer negativiteit hoort bij het bloggen.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van je blog].

Hahah zo’n shirt lijkt me geniaal! Elke keer reclame maken lijkt me vet irritant. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen die het aan moeten horen. Met zo’n shirt is het nog wel humoristisch waardoor mensen eerder de neiging hebben om te kijken!

 

Liefs,

Elles

Share:

11 Reacties

 1. 26 augustus 2016 / 15:42

  Super leuke tag! Ik las ‘m ook bij Vera 🙂 Echt een onwijs leuke tag! Liefs

 2. 25 augustus 2016 / 20:16

  Wat een super leuke tag haha! Wel moeilijke dilemma’s hoor! 🙂

 3. 25 augustus 2016 / 12:17

  Wat een leuke tag! ik vind trouwens de laatste make up look op je insta zó mooi!!!!
  Veel liefs, Florentine

 4. 24 augustus 2016 / 12:23

  Deze tag had ik ook gelezen bij Vera. Heel leuk ingevuld allemaal!

 5. 24 augustus 2016 / 07:33

  Leuke tag, wie weet doe ik hem binnenkort ook wel! 🙂

 6. 24 augustus 2016 / 07:31

  Hah echt een leuke tag! Je bent wel creatief met het oplossen van deze blog dilemma’s 😛 jij redt je wel!

 7. 24 augustus 2016 / 07:28

  Wat leuk om te lezen! Zelf ben ik ook dol op foto’s maken 🙂

 8. 24 augustus 2016 / 07:08

  Wat een super leuke tag, deze ga ik zeker even opslaan. Ik ben ’t bij veel vragen met je eens, fotografie is zo leuk, dat gaat denk ik bij mij ook wel voor tekst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.