Q & A Timee!

Q & A Timee!

Hi lieve lezers! Een weekje geleden ging ik lekker met jullie kletsen en had ik een Q&A aankondiging. Dat hield dus in dat jullie vragen in mochten sturen die ik zou beantwoorden! Vandaag is het artikel dan eindelijk online!

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Laat ik beginnen met de vraag die het meest gesteld werd: Waar haal je je inspiratie vandaan? of wie inspireert je? of wat inspireert je? Ik heb ze maar gewoon samengevoegd voordat ik het alleen maar ga hebben over inspiratie. Hoe ik op de meeste ideeën voor artikelen kom is simpelweg door het lezen van blogs. Er is niet echt iemand die me echt inspireert en ik graag nadoe. Ik doe gewoon wat ik leuk vind en waar ik me goed bij voel.

Welke opleiding wil je na school doen?

Eigenlijk heb ik me hier nog nooit zo heel erg in verdiept. Het duurt nog 3 jaar. Media en communicatie lijkt me wel erg leuk maar ook iets wat betreft rechten of journalistiek. Ik ben erg geïnteresseerd in media en daarom lijkt het me ook erg leuk om journalist te zijn. Advocaat lijkt me ook wel wat hebben. Zoals je kunt lezen heb ik meer bedacht wat voor baan ik wil doen in plaats van welke opleiding.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Het begon eigenlijk omdat ik niks nuttigs deed met mijn leven en omdat het me simpel gezegd gewoon leuk leek. Mijn vriendinnen zorgden ervoor dat ik het ook echt begon, daar zit wel een leuk verhaal achter. Ik weet het nog heel goed, als de dag van gisteren, haha! Ik zat op de fiets terug van school met mijn 2 vriendinnen waar ik altijd mee fiets. Ze zeiden dat ze mij wel een YouTube kanaal zagen starten waarop ik zei: ‘Nee, dat zie ik mezelf echt niet doen, maar bloggen lijkt me wel erg leuk’. Ik kreeg meteen reacties zoals: ‘Ja, dat moet je doen!’. Dus dat deed ik ook. Ik was bezig met het maken van een account om Blogger.com maar ik wist geen naam voor mijn site dus ik besloot om mijn vriendin om hulp te vragen. Daarna vertelde ze dat het haar ook leuk leek om te doen, dus besloten we het samen te doen. Onze blog hield het niet heel lang vol, jammer genoeg. Toch bleef ik het leuk vinden dus besloot ik om er zelf 1 opnieuw te starten. Conclusie: mijn vriendinnen, haha!

DSC06625

Welke telefoon heb je?

De Iphone 5c.

Wat zijn je dromen wat bloggen betreft?

Het allerleukste zou zijn dat ik er mijn baan van kan maken. Helaas is dat nog heel erg ver weg. Wat me echt heel erg leuk lijkt om mee te maken met mijn blog: naar een event gaan, ingeschreven staan op pr bureaus en samenwerkingen met andere bloggers zoals colabs of swaps.

Wat vind je het stomste uit je vakkenpakket en wat het leukst?

Het stomste vind ik M&O. Ik had het heel anders verwacht en het boek is ook best wel vaag. Frans vind ik ook niet zo leuk. Ookal heb ik een talenknobbel, de lessen zijn vaak erg saai en langdradig. Ik zat dus na te denken over wel vak ik het leukst vind maar eigenlijk bestaat die niet. Ik denk dat ik dan toch maar ga voor gym, ookal is het niet m’n favoriet. Je hoeft daarbij niet te leren.

Zou je later iets met beauty/blog/schrijven/media willen doen?

Jaa dat lijkt me echt ontzettend leuk! Sowieso hoop ik nog lang door te gaan met mijn blog. Iets met media lijkt me ook wel gaaf. Niet alleen omdat ik dat leuk vind maar ook erg interessant.

DSC06478

Welke tips zou jij op het gebied van bloggen meegeven?

Heb er gewoon plezier in! Als mensen zien dat je er plezier in hebt blijven ze je echt wel volgen. Ik denk dat mensen degene achter de blog ook graag willen leren kennen. Persoonlijk zijn is dus ook geen probleem (tenzij je dat liever niet wilt ofcoursee).

 

Welke tips zou jij meegeven wat betreft bloggen?

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 12 september 2016 / 16:36

  Grappig, je hebt precies dezelfde intresses qua opleiding als ik!

 2. 12 september 2016 / 14:45

  Gewoon plezier blijven hebben aan je blog vind ik de beste tip die er is. En jezelf blijven. Mensen zien dat inderdaad en blijven dan ook langer hangen. En oeeh, ja… van je blog je beroep kunnen maken zou wel heel mooi zijn 🙂

 3. 11 september 2016 / 18:30

  Wat leuk om te lezen. Ik vind plezier hebben in het bloggen ook heel belangrijk. Als je er geen plezier meer in hebt gaat het waarschijnlijk als een verplichting voelen en dat is niet fijn!

 4. 11 september 2016 / 07:44

  Leuke vragen heb je gekregen!

 5. 10 september 2016 / 18:01

  Leuk artikel Elles!

 6. 9 september 2016 / 17:19

  Aah, wat een leuke Q&A is het geworden 🙂

 7. 9 september 2016 / 11:30

  Yay mijn vraag staat er ook tussen haha, de tweede!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.