Happy new hair #2 | Ombre

DSC00017

Hooi! Eindelijk is het gebeurd! Gisteren was de dag dat ik huppelend door het huis ging en om de minuut in de spiegel keek. Gisteren was de dag dat ik mijn haar ging verven. Ik ben zo blij en natuurlijk moet ik dit ook eventjes aan jullie laten zien!

DSC00010

Misschien heb je dit al aan zien komen als je mijn eerste happy new hair post hebt gelezen, daar vertelde ik al dat ik mijn haar ook nog ging verven. Het paste niet in de tijd dus hebben we een andere datum geprikt. Ik droomde altijd al weg bij een lange bob met een mooi ombre-effect en nu heb ik hem eindelijk zelf, yes!

DSC00003

Ik heb gekozen voor een chocoladebruine kleur bij de aanzet en W-A-U-W wat is dat een ontzettend mooie kleur! Als ik eerlijk ben vind ik die kleur mooier bij mezelf staan dan mijn voorgaande kastanjebruine kleur. De tweede kleur die ik gekozen heb was een donkerblonde kleur, waarvan ik eerst dacht dat die kleur geen mooie overgang zou geven. De kapper zei dat de kleur anders uit zou gaan pakken in mijn haar en daardoor perfect zou zijn voor de tweede laag. Ze had inderdaad gelijk.

In mijn uiterste puntjes hebben we blondering gedaan met 6% waterstofperoxide. Je zou denken dat het weinig is want normaal gesproken wordt 12% waterstofperoxide toegevoegd. Dat valt mee. Ten eerste krijg je met meer procent een blondere kleur, wat ik niet wilde. Ik wilde namelijk een mooie overgang krijgen met een blond/bruine kleur. Ten tweede is waterstofperoxide écht niet goed voor je haar, als we een hogere percentage in de verf hadden gedaan zou mijn haar gaan breken, pluizen en al het andere wat je niet wil meemaken met je haar.

DSC00006

En nu kan ik eindelijk genieten van mijn geverfde haren. Ik vond het best wel spannend want dit was de eerst keer dat ik al mijn haar ging verven. Ik heb in het verleden al wel een keer een zwarte dip dye gehad, wat er ook heel gaaf uit zag. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en ben ik nu een heel blij meisje!

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  LOVED hearing the TRUTH… “You have to REALLY WANT IT!” I have not really WANTED to commit to losing 40 pounds, but I am willing to drink at least 32 oz of water every day. That feels DO-able and I am inspired to create ways to stick with this small change NOW!

 2. 22 januari 2016 / 21:25

  Staat je goed! Mooie kleur.

 3. 2 januari 2016 / 19:11

  Oh wauw wat mooi!

 4. 29 december 2015 / 22:58

  Ik vind het heel mooi geworden, de kapper heeft het goed gedaan en het staat je super.

 5. 29 december 2015 / 20:20

  Wat is je haar mooi geworden, echt een goede kleur!

 6. 29 december 2015 / 18:14

  Wauw wat mooi je haar! Ik vind de kleur echt prachtig! xo

 7. 29 december 2015 / 15:01

  Ahh love it!! Vind het heel mooi dat het inderdaad een mooie overgang is en niet zo overdreven van donker naar licht. Je haar glanst ook zo pretty!

 8. 29 december 2015 / 14:07

  Wat mooi! Het staat je echt goed!! Xx Aymara

 9. 29 december 2015 / 07:41

  Staat je goed!

 10. 29 december 2015 / 06:55

  Ik vind de kleur ook ontzettend mooi. De eerste keer is altijd spannend, maar het staat je goed. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.