Happy new hair

Happy new hair

DSC03338

Hey! Hier is de ‘Happy new hair’ post, na lang moeten wachten, haha. Ik heb eindelijk een beetje een goede belichting dus meteen foto’s maken!

DSC03341Zoals je op deze foto ziet is het een flink stuk korter and i like it! Het is een lange bob geworden. Ik wilde dit al heel lang, maar door mijn laagjes zou het er niet zo mooi uit zien. Ik heb het langer laten groeien en nu heb ik het korter kunnen knippen. Ik zou eigenlijk ook gaan verven, zo’n ombre-effect, maar vanwege de tijd kon dat niet. Een andere keer dan maar, haha.

Oke, oke, ik was dus ook van plan om mijn haar van achteren te laten zien op een foto. Ik wilde dit graag zodat je kon zien dat mijn haar niet meer zo pluizig is en dat je er een beter beeld bij had, haha. Maar terwijl ik mijn eerste foto wilde maken van de achterkant, viel mijn statief met mijn camera om. Nu wil mijn camera de hele tijd dat ik mijn geheugenkaartje opnieuw geplaatst wordt. Oeps, ik hoop dat hij gemaakt kan worden.

Xoxo

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 18 december 2015 / 09:11

  Lobs zijn heel leuk, kan je echt zoveel mee! Tof hoor 🙂 hoop dat je camera gefixt kan worden!

 2. 13 december 2015 / 14:20

  Staat je leuk! Ben benieuwd hoe het uitziet als je het geverfd hebt!

 3. 12 december 2015 / 18:21

  Wauwie het staat je súper mooi! Leuk 😀

 4. 12 december 2015 / 17:31

  Wat is je haar mooi! En wat een leuke en mooie blog heb je!

 5. 10 december 2015 / 15:03

  Staat je goed zeg!

 6. 10 december 2015 / 07:51

  Heel mooi met die extra slag erin, staat lekker fris!
  XOXO esmee

 7. 10 december 2015 / 07:38

  Daar ben ik weer. Je lange bob ziet er goed uit trouwens. Dat je haar niet meer zo pluizig is goed zeg. Ik hoop ook voor jou dat hij gemaakt kan worden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.