Instagram Tag

Instagram tag

De app die voortdurend op mijn telefoon geopend is, is Instagram. Ik kan de hele dag wel scrollen op de app, content plaatsen en interactie hebben met volgers! De verslaving is zelfs zo groot, dat ik me een leven zonder Instagram niet meer kan voorstellen. Toen ik de Instagram Tag voorbij zag komen, moest ik daar natuurlijk aan mee doen.


Wat is je allerlaatst geplaatste foto?

https://www.instagram.com/p/COH6T_bh6_u/

Sinds kort wil ik me wat meer focussen op outfitinspiratie. Deze foto bevat een heerlijke comfortabele outfit. Ik heb gemerkt dat dit soort content is wat mijn volgers willen zien!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

https://www.instagram.com/p/BmJScw4lRLd/

Dit is sowieso niet mijn allereerst geplaatste foto. Hiervoor had ik nog een ander account, maar die heb ik verwijderd. Ook heb ik hiervoor nog meerdere foto’s geplaatst maar ook die heb ik verwijderd.

Wat is je allerleukste foto waar je zelf op staat?

https://www.instagram.com/p/CB55iCMjmOG/

Al bijna een jaar is dit mijn favoriet. Ik vind de nabewerking zo goed gelukt, alle kleuren passen bij elkaar. Daarnaast vind ik de combinatie van de golden hour, de jurk en mijn pose perfect!

Van welke foto krijg jij ter plekke heimwee?

https://www.instagram.com/p/B0ViR5JIqGB/

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, ben ik in 2019 op singlereis geweest. Dit was een van de tofste dingen die ik ooit heb gedaan. Het was maar een week, maar ik heb daar zoveel mooie herinneringen aan. Deze foto is gemaakt op het balkon van ons appartement in Kroatië, een land wat sowieso mijn hart heeft veroverd.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op hebt gedeeld?

https://www.instagram.com/p/CBPvz4QDGj_/

Eerlijk gezegd, weet ik helemaal niet wat voor gerecht dit is en waar ik het gegeten heb. Volgensmij is het iets van tartaar. Bij het zoeken van een foto kwam ik er achter dat ik sowieso niet zoveel gerechten op mijn feed plaats. Dat komt voornamelijk ook door corona en het feit dat de horeca dicht is.

Welke foto kreeg de meeste likes?

https://www.instagram.com/p/B_K1RI0jmAl/

Deze foto heeft 474 likes gekregen. Ik moet daarbij wel eerlijk bekennen dat ik in deze periode heel erg actief was op Instagram pods.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

https://www.instagram.com/p/BnjTD2Wl_XU/

Ik had ooit een hele leuk foto geplaatst met mijn hond Jack, maar ik kwam er tot mijn verbazing achter dat ik ook deze foto heb verwijderd. Het enige dier wat ik op mijn feed heb, is deze geit. Ook een leuke foto, al zeg ik zelf! Dit was in Wildlands in Emmen.

Welke fotobewerkingsapps gebruikte jij het meest?

Ik heb een eigen preset op Lightroom. Hier heb ik ook een keer een artikel over geschreven. Soms gebruik ik ook Snapseed om mijn foto’s wat meer op te lichten.

Vond je deze foto’s leuk? Volg me dan ook meteen eventjes op Instagram!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 30 april 2021 / 19:33

    Lightroom vind ik ook echt ideaal en soms gebruik ik facetune2 om de foto nog wat helderder te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.