Favoriete tv-programma’s van dit moment

Favoriete tv-programma’s van dit moment

Hi guys! Er zijn een aantal tv-programma’s die ervoor zorgen dat ik elke week stipt voor de buis gekluisterd zit. We zijn weer in een periode beland waarop er heel veel leuke programma’s op de Nederlandse tv gedraaid worden. Dat betekent dat ik dus vaak te vinden ben op de bank. Vandaag deel ik de tv-programma’s waar ik graag naar kijk!

Temptation Island/Talk

a9cb93b2-bedf-11e5-a3a2-22a22ac60d46_web_scale_0.1530612_0.1530612__

My guilty pleasure! Och, och wat vind ik dit toch prachtig om te zien. Hier kan ik altijd zo hard om lachen! Koppels die denken dat hun partner echt niet vreemd gaat en er dan op de eerste dag keihard met een verleider/ster vandoor gaan. Daar kan ik echt om lachen. Dan komt de sadist in mij naar boven. Ook de Temptation Talk is super leuk, dan wordt eigenlijk gewoon de aflevering nabesproken. Zulke dingen vind ik altijd wel leuk om te kijken, dan zie je dingen die je eerder niet zag.

 

Vier handen op eén buik

576.w129.0.98816e7

Zo’n ontzettend mooi programma! Tienermoeders worden hierbij geholpen door bekende moeders. Je ziet de meest heftige en slechte omstandigheden om een kind op te voeden. Het is daarom erg mooi om te zien hoe het stap voor stap beter gaat met de moeders en kinderen. Ook altijd erg leuk om te zien hoe het met de tienermoeders gaat na een jaar, meestal zie je dat het dan erg goed met ze gaat!

 

Idols

download (2)

Nog zo’n programma, ge-wel-dig! Geniaal hoe mensen denken dat ze de sterren van de hemel zingen maar het eigenlijk echt niet kunnen. Van die personen die denken dat ze de nieuwe Idol zijn en dan echt falen, heerlijk om naar te kijken! De voorrondes vind ik daarom ook het leukst om te kijken. Hoe verder ze in het programma zijn, hoe serieuzer het wordt en hoe minder leuker ik het begin te vinden. Nu zitten we nog in de fase dat mensen zich voor schut zetten. Er zijn mensen die dit programma echt haten en mensen die het geweldig vinden. Ik hoor dus bij de tweede groep.

 

Wie is de mol?/Talk

wie-is-de-mol-2017-kandidaten

I lovee this! Ik moet wel zeggen dat ik het vorig jaar leuker vond met Ellie Lust, maar hé ook dit jaar hebben ze goed hun best gedaan. Vooral de spellen vind ik erg leuk. Mijn mollen zijn nog niet uit het spel. Ik zit namelijk op Sanne of Jochem. Ook is Moltalk super leuk om te kijken na de Wie is de mol? aflevering, altijd handig om die hints te krijgen.

Welk programma vind jij leuk om te kijken?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 16:41

  Oeee ja, met name Wie is de Mol vind ik heerlijk!

 2. 12 februari 2017 / 21:07

  Wie is de mol vind ik ook zo leuk! Diederik is mijn mol 🙂

 3. 12 februari 2017 / 14:53

  Helaas heb ik amper tijd om alles te volgen wat ik leuk vind, haha. Temptation Island blijft echt een guilty pleasure.

 4. 11 februari 2017 / 15:51

  Leuk om te lezen! Ik vond Idols vroeger altijd zo leuk, maar tegenwoordig vind ik dat het een beetje tegenvalt..! Wel erg gaaf dat je hier een artikeltje over geschreven hebt:-)
  Fijn weekend<3
  Liefs, FLorentine

 5. 11 februari 2017 / 14:34

  Ik kijk géén tv! We hebben natuurlijk wel een tv, maar geen aansluiting. We kijken Netflix, YouTube en dingen die we gedownload hebben (oeps!)

 6. 11 februari 2017 / 13:41

  Haha, Wie Is De Mol, ook één van mijn favo’s op het moment! Leuk artikeltje!

 7. 10 februari 2017 / 20:36

  Ik kijk bijna nooit meer t.v.maar af en toe heb ik wel een idolsmomentje.

 8. 10 februari 2017 / 18:51

  Temptation Island is inderdaad goed om mee te lachen. Ik vind het zalig om naar te kijken als ik niet wil nadenken.
  De mol vind ik ook heel leuk. Altijd spannend op het einde wie er gaat afvallen en te gokken wie de mol gaat zijn.

 9. 10 februari 2017 / 18:28

  Jaa, allemaal tv-programma’s die ik zie. Vooral Temptation Island vind ik echt top. Lig altijd in een scheur. Vindt een stelletje toch wel heel cute.

 10. 10 februari 2017 / 15:54

  Oh Temptation Island moet ik nog helemaal kijken haha! Zo vermakelijk.

 11. 10 februari 2017 / 10:00

  Hihi ik geef toe ik kijk ook graag temptation Island. Guilty pleasure is zeker. Leuk om te kijken, want jezelf zal nooit mee doen. Ik denk dat ik onderschat wel eens de kracht van verleiding. Zal heel anders zijn als je daar op het eiland zit. Zie ik ook een beetje stuk van Thailand terug. 😉

 12. 10 februari 2017 / 08:23

  Ik heb Idols helaas gemist :/ maar vind eigenlijk ook alleen de voorrondes daarvan leuk 😛 voor Temptation Island en Wie Is De Mol ga ik echt elke keer helemaal klaar zitten. Geweldige programma’s 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.