P6 Inklapbare megabas bluetooth koptelefoon + winactie

P6 Inklapbare megabas bluetooth koptelefoon + winactie

Een tijdje geleden zat ik erover na te denken om een bluetooth koptelefoon te kopen. Ik zit namelijk vaak te strugglen met het draadje van mijn oordopjes. Daarnaast is een koptelefoon veiliger voor je gehoor. Aangezien ik veel muziek luister, leek het me dus verstandig om eens eentje aan te schaffen. Toen bluetoothkoptelefoons.nl me vroeg of ik een koptelefoon van hun wilde testen en weggeven onder mijn lezers, kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen.

bluetoothkoptelefoons.nl is een webshop met een ruim assortiment aan bluetooth koptelefoons, headsets, wireless earbuds, headsets en oortjes. Deze producten hebben ze in allerlei varianten. Zo kun je ze speciaal voor het sporten aanschaffen of voor het gamen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan verschillende kleuren, prijzen en merken. Voor ieder wat wils!

Na lang rondgekeken te hebben, heb ik uiteindelijk gekozen voor de P6 Inklapbare megabas bluetooth koptelefoon in het zwart met goud. Ik vond het design vooral erg mooi van de koptelefoon. Daarnaast sprak het over-ear principe me erg aan. Van on-ear krijg ik vaak na een tijdje last van mijn oren en hoofd. Volgens de site gaat de koptelefoon zo’n acht uur mee op volle batterij. Ik heb niet zo veel verstand van technologie, maar dat leek me een prima tijd. de koptelefoon heeft een bereik van tien meter.

Toen het pakketje eenmaal was aangekomen, werd ik meteen vrolijk. Op het eerste gezicht ziet het er kwalitatief goed uit. Aan de linkerkant van de koptelefoon zitten aan- , uit-, volume- en pauzeknoppen. Daarnaast kan je hiermee ook de bluetooth aanzetten of zelfs de radio. Het product is spatwaterdicht, je kan hem verstellen en je kan hem ook nog eens inklappen. Toen ik het product net had was ik bang om hem in te klappen. Ik kreeg het gevoel dat ik het elk moment kon breken. Er is gelukkig ook rekening gehouden met apparaten zonder bluetooth; met een audiokabel. Zo kun je een draadloze koptelefoon omtoveren in een gewone koptelefoon.

Maar het gaat er natuurlijk om hoe het product in gebruik is, right? De kwaliteit van de muziek is top voor de vierendertig euro. Je hoort het goed en er zit ook een bas in. Naar mijn mening had de bas wel iets meer gekund maar kijkend naar de prijs heb ik niets te klagen. Ook het bereik mocht van mij wel wat langer dan tien meter. Ik kan het gehele huis helaas niet doorlopen zonder dat de muziek begint te haperen.

Ik ben blij met mijn nieuwe draadloze headset! Het biedt precies wat ik nodig heb voor die prijs. Een prima geluid komt eruit met een mooie bas. Het heeft alle knoppen en kabels wat je nodig bent. Er zijn een aantal punten die misschien wat beter hadden gemogen, maar ik heb niks te klagen over deze koptelefoon.

Winactie!

Ook jij kan kans maken op deze koptelefoon als je een paar simpele stappen volgt. Het is een winactie via Instagram. Heb je dat niet, dan kan je helaas niet meedoen. Wat moet je doen?

 1. Volg bluetoothkoptelefoons.nl op Instagram
 2. Volg 3llesnl op Instagram
 3. Tag 2 vrienden onder de reacties van de desbetreffende foto
 4. (Optioneel) Wil je extra kans maken op het winnen van deze koptelefoon? Repost de foto dan op jouw account en tag mij daarin!

De winnaar wordt zondag 21 oktober bekendgemaakt. Succes!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 10 oktober 2018 / 20:23

  Hij ziet er goed uit! ik doe graag mee want ik vind dit ideaal met game, muziek luisteren en hardlopen!

 2. 9 oktober 2018 / 08:57

  Ik ben mijn draadloze oortelefoon van Sudio kwijt. </3 Hopelijk komt hij nog boven water, want ik vond het zo handig, zonder snoer!

 3. 8 oktober 2018 / 16:39

  Klinkt goed! De winactie sla ik even over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.