Make-upproducten wishlist

Make-upproducten wishlist

Hooi! Make-up is 1 van mijn favoriete hobby’s. Het is iets waar ik graag over schrijf/lees en waar ik ook graag mijn geld aan uitgeef. Toch geef ik niet al mijn geld eraan uit want ik ben 15 jaar en heb geen werk. Aangezien ik niet al te veel high-end make-up koop groeit mijn wishlist wel, die laat ik dus vandaag aan jullie zien!

Pérsona Identity Eyeshadow Palette

persona-eyeshadow-re-edits-1

Look how pretty! Ik zag dit palette in het Snapchat verhaal van NikkieTutorials en ik vond hem zoo mooi.  De kleurtjes die erin zitten zijn echt geweldig, je kan er een hele natuurlijke look mee maken maar ook totally glam. De pigmentatie is ook echt ge-wel-dig.

Anastasia Modern Renaissance

anastasia_modern_renaissance_palette

Ik denk dat dit palette wel op heel veel lijstjes staat van veel make-upliefhebbers. Best wel logisch want kijk nou naar de prachtige kleuren in dit palette. Ben er helemaal verliefd op geworden, ik kan er uren naar blijven staren. Helaas zit er wel een prijskaartje aan, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Morphe Set 702

set-702-hero-2_1024x1024

Dit setje met oogschaduwkwasten: wauw! Het bevat alle kwasten die je nodig hebt om een ooglook in elkaar te zetten. Aangezien Morphe brushes ook heel vaak gebruikt worden door veel beauty lovers, lijken ze me wel goed.

 

Anastasia Dipbrow Pomade

s1578699-main-hero

Het wenkbrauwproduct dat ik nu gebruik is een simpele poeder. Het is wel een fijne manier, maar een soort van crème lijkt me toch wat makkelijker werken. Van de poeder heb ik het gevoel dat dat alleen goed pakt op de wenkbrauwhaartjes en niet op mijn huid zelf. Aangezien ik altijd wenkbrauwen on fleek zie met dit product wil ik het gokje wel een keer wagen!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer

2996670

Volgensmij 1 van de meeste gebruikte en geliefde concealers in beautyland. Deze concealer covert bijna alles. Echt overal op internet zie je dit product en ik blijf me erover verbazen. Wat een resultaat geeft dit ding zeg! Gelukkig kan ik dit nog wel een keer proberen, het is maar een tientje waard.

Morphe 35O Color Nature Glow Eyeshadow Palette

35O_web_new_1024x1024

Zeker weten dat deze in mijn stash komt! Ik denk dat dit hét palette is voor beginners en voor natuurlijke looks! Eerst had ik verwacht dat dit ook een ontzettend duur palette zou zijn maar ik was echt shocked: maar 23 dollar! Dat is geen geld voor zo’n goed palette met zo veel gevarieerde kleurtjes. Heel wat beauty goeroes gebruiken dit palette, dus het zal wel goed zijn!

Welk product staat nog op jouw wishlist?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 18:54

  Super leuke post. Ik wil ook graag de Renaissance palette en Morphe vind ik echt een geweldige merk. Ik wil de ‘Into The Frost’ palette van Morphe nog.

 2. 13 februari 2017 / 18:50

  Ik raad je de BH cosmetics Ultimate 36 delige set aan. Daar zit echt alle kwasten in, van foundation kwast tot (reusachtige) highlighter fan brush. Er is momenteel ook een 20% korting actie op de Duitse BH cosmetics webshop. Er zijn nog zat andere sets als deze te veel van het goede is ;). Hopelijk heb je er wat aan. xxx

 3. 10 februari 2017 / 08:38

  Ik heb het Modern Renaissance palette in m’n handen gehad in Sephora… Ik heb heel erg lang getwijfeld, maar heb het toch laten liggen omdat ik niet van roze hou. Pérsona kende ik niet, wat een mooi palette!

 4. 9 februari 2017 / 21:43

  Wat een mooie producten allemaal. Ik snap dat dit jou wishlist is. Die kwasten zien er wel heel mooi uit. Ik zoek ook nog mooie kwasten, dan wel voor alles zegmaar niet alleen voor de oogschaduw haha. Ik vind het best wel een zoektocht 😉

 5. 9 februari 2017 / 08:40

  Ik heb het Modern Renaissance palette in mijn bezit en ben er echt verliefd op! Je hebt bijna geen ander palette meer nodig als je deze hebt.. Ik ben van plan om er snel een review over te maken, dus dan kan je misschien even kijken of je het het geld waard vindt!
  Verder heb ik ook de Morphe 35Om en die vind ik ook helemaal geweldig!

 6. 9 februari 2017 / 06:27

  Die concealer is echt heel erg fijn! Gelukkig nog wel te koop in Duitsland.

 7. 8 februari 2017 / 19:30

  Mooie producten en ik kan je zeggen dat ABH Modern Renaissance het geld dubbel en dwars waard is.

 8. 8 februari 2017 / 17:29

  Hele mooie producten heb je op je lijstje staan. Ik heb nog enkele kwasten van Real Techniques op mijn wishlist staan. En zo’n lip kit van Kylie Jenner, gewoon omdat ik daar wel héél benieuwd naar ben 🙂

 9. 8 februari 2017 / 15:17

  Dat laatste palette is heel mooi! 🙂

 10. 8 februari 2017 / 13:57

  Eigenlijk bijna alle paletten van Morphe, en ja omg ofcourse het Anastasia oogschaduwpalette. <3

 11. 8 februari 2017 / 12:26

  Wat een prachtige producten staan er op je lijstje. Ik heb echt een oneindige wishlist haha

 12. 8 februari 2017 / 12:16

  Leuke producten staan er op je lijst! Anastasia Dipbrow Pomade vind ik echt heel fijn!

 13. 8 februari 2017 / 11:35

  Die twee oogschaduwpalettes wil ik ook wel heel graag hebben. Maar ja, ik heb eigenlijk al genoeg, haha. Wel leuk om als cadeau te vragen :).

 14. 8 februari 2017 / 09:29

  Mooie wishlist items heb je in gedachten. Ik vind ze stuk per stuk interessant. Anastasia Dipbrow Pomade is een goed product. Dat is de enige waarmee ik ervaring heb in deze list.

 15. 8 februari 2017 / 08:46

  De palettes van Pérsona en Anastasia vind ik prachtig, die van Anastasia staat ook op mijn lijstje. 🙂

 16. 8 februari 2017 / 08:44

  Wat een hoop mooie producten, ik word er helemaal hebberig van. Vooral de kleuren van het Modern Renaissance palette vind ik prachtig. die staat ook hoog op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.