49   142
35   224
40   277
37   233
42   220

Nieuwe telefoon | Samsung Galaxy A51

Nieuwe telefoon | Samsung Galaxy A51

Over onderwerpen zoals fashion, beauty en lifestyle kan ik uren babbelen. Over andere onderwerpen laat ik anderen uren babbelen zoals gadgets. Het werd de afgelopen week tijd om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Afscheid nemen van mijn geliefde Iphone 6 was al moeilijk, een nieuwe uitkiezen was nog lastiger.

Zo’n 2,5 jaar heb ik mogen genieten van mijn Iphone 6. Ik heb ‘m refurbished gekocht dus ik vond dat al een hele prestatie. In dit artikel leg ik meer uit over refurbished. De afgelopen maanden kreeg mijn telefoon wat gebreken. Zo sloot ‘ie apps af, was ‘ie traag en had ik te weinig opslag. Ik had maar 16 GB dus daar kon ik niet veel mee. Vooral niet met mijn studie.

Het werd dus tijd voor een nieuwe telefoon. Daar begon de drama. Welke moet je aanschaffen? Het liefst wilde ik de Iphone 11. Ik heb geen verstand van gadgets en van de Iphone 11 wist ik dat ik veilig zat. Toch sprak het prijskaartje me niet aan.

Nieuwe telefoon: Samsung Galaxy A51

Ik liet me daarom adviseren bij de telefoonwinkel. Die kwam al snel met de Samsung A51 aanzetten. Deze telefoon is nog niet lang in de markt en moet vergelijkbaar zijn met de Iphone 11. Wat ik belangrijk vond bij een nieuwe telefoon is een goede camera en veel geheugen vanwege mijn studie en hobby’s. De A51 voldoet aan deze eisen. Vandaar dat ik deze heb aangeschaft.

Ik ben nu twee weken trotse eigenaar van een Samsung A51. Het systeem is nog wennen aangezien ik jaren gebruik heb gemaakt van IOS. Toch stoor ik er me niet aan. Ik verwacht snel meer te leren over Samsung. Vooral de camera’s vind ik top. Het apparaat heeft er namelijk 4(!). Daardoor kan je veel spelen met fotografie. Zo kan ik portretfoto’s maken, macrofoto’s en wide angled! Wat ik ook een pluspunt vind is de vingervergrendeling en gezichtvergrendeling. Daardoor kan ik lekker snel in mijn telefoon.

Voor de rest heeft de Samsung A51 veel andere pluspunten in vergelijking met mijn Iphone 6. Ik kan wel een heel lijstje maken! Voor de prijs vind ik dit zeker een top telefoon. Als je overweegt om een Iphone 11 te kopen, houdt deze in je achterhoofd. Het is bijna 3 keer goedkoper en net zo goed!

Liefs,
Elles

Share:

7 Reacties

 1. 20 februari 2020 / 16:21

  Hij ziet er echt mooi uit! Ik heb al zo lang Apple, dat ik niet meer zonder kan. Maar die dure dingen ga ik ook niet kopen hoor! Als mijne kapot is, koop ik gewoon een iPhone van een paar generaties terug.

  • 20 februari 2020 / 21:42

   Super leuk! Hier ook een samsung liefhebber, ik heb de s10

 2. 20 februari 2020 / 15:20

  Ik kan me voorstellen dat je best even moest wennen. Dat moet ik ook toen ik van mijn iPhone overstapte naar Huawei.

 3. 20 februari 2020 / 12:18

  Die ziet er mooi uit. En fijn dat deze zo goed werkt. Ik heb ook al jaren Apple. Zou wel even wennen zijn dan.

 4. 19 februari 2020 / 08:41

  Oh hij klinkt wel heel fijn! Ik ben zelf écht een Iphone fan, heb altijd een Android gehad. Mijn gsm werkt nog prima, al wil ik er heel graag een nieuwe omdat ik dan een betere camera heb, haha!

 5. 19 februari 2020 / 07:04

  Ik heb altijd samsung gehad maar de laatste twee waren iPhones, ook ik was zo gewend aan een andere besturingssysteem. Ik heb nu een iPhone 11 en ben er zelf erg blij mee, ik heb de pro en vooral de camera is prachtig, met drie camera’s, dit was wel een reden dat ik deze koos en de synchronisatie met mijn mac. De telefoon zelf zal zeker net zo goed zijn als een samsung, beide ontwikkelen zich zo elke keer.

 6. 18 februari 2020 / 23:27

  Goede review heb je erover geschreven. Ik wist niet dat het gelijkwaardig was aan een Iphone.
  Ik heb nu een Iphone. Hiervoor had ik een Samsung. Samsung was behalve de opslagcapaciteit een geweldige telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.