50   144
35   225
40   278
37   233
42   220

Valentijnsdag: wat zijn leuke cadeaus? + winactie

Valentijnsdag: wat zijn leuke cadeaus? + winactie

Valentijnsdag; de dag waarop je jouw geliefde extra in het zonnetje mag zetten. Velen kijken naar deze dag uit want zij mogen dan ein-de-lijk dat cadeau geven wat ze al zo lang wilde schenken. Anderen krijgen er alleen maar keuzestress van. Ben jij zo’n iemand? Don’t worry, in dit artikel ga ik jou helpen! Daarnaast kun je shoptegoed winnen waarmee je een Valentijnscadeau kan kopen voor je geliefde of jezelf!

Dagje weg

Valentijnsdag draait om je geliefde. Je kan diegene extra in het zonnetje zetten op verschillende manieren. Het hoeft niet veel geld te kosten en het hoeft ook niet tastbaar te zijn. Bij deze dag draait het erom dat jullie liefde gevierd wordt. Niet iedereen hecht waarde aan een cadeau. Daarom kun je ervoor kiezen om samen een dagje weg te gaan. Zo kun je samen de dierentuin bezoeken, een kookcursus volgen, een wijnproeverij houden, ga zo maar door. Er zijn zoveel verschillende manieren om samen weg te gaan. Daarnaast kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt!

Knutsellen

Het klinkt misschien kinderachtig, maar geloof me: je lover gaat dit leuk vinden. Knutsel iets in mekaar. Het is een teken dat iemand moeite voor je heeft gedaan. Je kan het persoonlijk maken door gebruik te maken van foto’s of herinneringen. Op Pinterest zijn heel veel leuke ideeën te vinden van romantische knutselwerken.

Valentijnsdag: ketting met initiaal 'E'

Een persoonlijke sieraad

Ja, sieraden zijn leuk, maar heb je ooit een persoonlijk sieraad gekregen van iemand? Dat is nóg leuker. Niemand heeft precies dezelfde als jij en dat maakt het zo speciaal. Geef je geliefde daarom een custom made sieraad waarin jullie datum, namen of initialen in verwerkt zijn.

Kayasieraden is zo’n webshop waar je persoonlijke sieraden kunt kopen. Ze hebben zoveel keuze waardoor je precies kan kopen wat jouw liefje leuk vindt! Allereerst kun je kiezen uit verschillende sieraden en materialen. Daarna kan je bepalen welke gravure en lettertype jij wilt. Voor iedereen is er dus wat! Speciaal voor Valentijnsdag heeft de website een aantal leuke aanbiedingen. KAYA sieraden verpakt het sieraad mooi in een doosje. Over het inpakken hoef je je dus ook geen zorgen te maken!

Zelf heb ik ook een sieraad van deze webshop die ik momenteel met veel plezier draag. Het is mijn voorletter, de letter ‘E’. Het is een mooi sieraad en voelt ook erg speciaal omdat het iets persoonlijks is.

Wil jij kans maken op €25-, shoptegoed bij KAYA sieraden om wat te halen voor jezelf of je geliefde? Dat kan. Via mijn Instagram kun je deelnemen om daar kans op te maken! De winnaar wordt maandag 10 februari bekend gemaakt.

Liefs,
Elles

10 Reacties

 1. 15 februari 2020 / 23:48

  ja iets gepersonaliseerd is altijd wel leuk – ik maak zelf sieraden met kleine kraaltjes 🙂

 2. 11 februari 2020 / 16:36

  mooi en een fijn sieraad!! en altijd leuk om te krijgen natuurlijk

 3. 9 februari 2020 / 12:09

  Ik vind dat ze hele mooie sieraden verkopen. Ik heb er ook een met de naam van mijn zoontje.

 4. 9 februari 2020 / 11:08

  Wat een mooie ketting. En heel leuk voor Valentijn inderdaad. Mijn vriend en ik geven elkaar nooit echt wat, maar gaan vaak uiteten samen.

 5. 9 februari 2020 / 10:56

  Ik vind het een mooi sieraad en ook niet te groot. Ik houd wel van dit type wat meer sierlijke sieraden.

 6. 9 februari 2020 / 01:03

  Wij slaan Valentijnsdag gewoon lekker over dit haar. Vorig jaar kregen we een kaartje van onze dochter via de opvang met heel veel hartjes en kusjes..dat was stiekem wel leuk

 7. 8 februari 2020 / 22:36

  Wat een leuke ketting. Kaya heeft altijd leuke sieraden. Ik ga meedoen met je winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.