Irritaties op feestjes

Irritaties op feestjes

Heyhoii! Zaterdag ging ik weer eens een avondje weg. Ondanks dat het natuurlijk een leuke avond was bracht het ook heel wat irritaties met zich mee. Vandaag ga ik lekker negatief doen en die vervelende dingen behandelen van feestjes!

Mensen die 4 m2 nodig hebben.

Je kent ze wel: van die mensen die denken dat hun lichaam zoveel ruimte nodig heeft waardoor jij de hele tijd aan de kant geduwd wordt. Vooral ik, als klein en zwak meisje kan daar niet tegen op. Ze duwen je zo aan de kant waardoor jij met z’n tweeen op 1 vierkante meter staat.

De ‘bier-gooiers’

Zegt genoeg! Heb je uren gedaan om je haar mooi te krullen en de perfecte wing te maken, is er zo’n iemand die zin heeft om z’n drankje in de lucht te gooien. Hele avond natuurlijk verpest door de geur en nattigheid.

Slechte muziek

Een goede dj is echt key voor een feestje. Leuke muziek is een beslissende factor voor een avondje uit. Als ik naar allerlei muziek moet luisteren waarvan ik de tekst niet weet of wat helemaal niet mijn stijl is, is mijn avond meteen stukken minder leuk.

Hakkers

Blauwe tenen, gaten in de grond, viezigheid op je broek. Ja, dit zijn allerlei tekens dat je weer last hebt gehad van de hakkers. Allemaal leuk en aardig voor degene die het doet maar niet voor degenen om je heen.

Het einde

Meestal begint het net leuk te worden wanneer de tijd om is. Altijd als ik net in de feest-stemming zit is het feestje voorbij. Dan moet je weer zo lang wachten op een nieuw feest.

 

Maar voor de rest is een feestje op z’n tijd wel leuk!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 29 september 2016 / 13:48

  Haha, echt zo gelijk!

 2. 28 september 2016 / 19:25

  Heel herkenbaar! Met carnaval van vorig jaar was dat biergooien echt een ramp, ik zat er helemaal onder.. Daarnaast is een goede DJ echt nodig want anders is het hele feest al fucked.

 3. 26 september 2016 / 19:05

  Haha klinkt erg vervelend! Ik snap je irritaties 🙂

 4. 26 september 2016 / 16:42

  Het is al een tijdje geleden dat ‘k nog op een feestje was *oeps* maar ik herken wel sommige dingen. Een dj die z’n vak niet kent kan al gauw de avond verbrodden. Ik heb niets tegen zatte mensen, zolang die je maar met rust laten.

 5. 26 september 2016 / 16:26

  Haha, dit is zo herkenbaar! Je besteed eerst ongelofelijk veel tijd aan je make-up en haar en dan vind iemand het grappig om je een bierdouche te geven.. nee, niet mijn favoriete momentjes van de avond :’)

 6. Kees
  26 september 2016 / 10:47

  En nu de positieve dingen van het linde festival ???
  En we maken gauw een feesie in de keet bij jou xx
  Groetjes Je Weet Zelf !

 7. 26 september 2016 / 09:57

  Haha, dit is echt heel erg herkenbaar! Ik ga altijd naar super veel festivals, maar ik heb het al een beetje geaccepteerd. Er zijn altijd mensen die niet normaal kunnen doen, helaas.

 8. 26 september 2016 / 09:16

  Haha! Herkenbaar! Vooral die vieze biergooiers inderdaad. Gatverdamme, dat spul stinkt ZOOO erg. Ik heb er ook een hekel aan als het TE druk is en ze meer mensen hebben binnengelaten dan dat een beetje wenselijk is 😉

 9. 26 september 2016 / 08:15

  Biergooiers zijn echt irritant. Mijn grootste probleem op een feestje is dat ik eigenlijk thuis wil slapen xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.