Vichy Aqualia Thermal dynamische hydratatie rijke crème

Vichy Aqualia Thermal dynamische hydratatie rijke crème

Hi guys! De temperaturen buiten gaan echt snel omlaag. Op het feit na dat we kunnen genieten van het ijs, de sneeuw en het mooie uitzicht is ons haar, gezicht en lichaam er niet zo blij mee. Statisch haar en de droogte, de twee meest gehate oorzaken van de winter. Zelf heb ik het meest last van een droge huid. Bodylotion en arganolie helpt me al erg ver op weg maar een goede hydraterende crème miste ik nog. Daarom teste ik de Aqualia Thermal dynamische hydratatie crème van Vichy.

DSC07416

Vichy over Aqualia Thermal dynamische hydratatie rijke crème:

Het Thermaal Bronwater van Vichy dat bekend staat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen, heeft ook nog een andere werking: het verbetert de vochtcirculatie tussen de huidcellen waardoor vochtbindende werkstoffen zoals hyaluronzuur en Aquabioryl optimaal naar alle zones van het gezicht kunnen circuleren. De actieve werkstof λ-Carragena zorgt voor een langdurige hydratatie, door de huidbarrière te herstellen.

Getest op gevoelige huid onder toezicht van dermatologen. Hypoallergeen. Zonder parabenen.

De huid wordt gehydrateerd tot 24u:
– de teint is stralend
– droogtelijntjes zijn gladgestreken

Vichy Aqualia Thermal dynamische hydratatie rijke crème – €19,95

DSC07433

De crème zit in een prachtig potje. Echt waar: petje af voor Vichy! De dop is een soort van spiegeltje. Niet dat ik het spiegeltje ooit gebruik, maar het idee is wel leuk. Het potje is doorzichtig en een beetje blauw. De crème zelf is gewoon wit en best dik. Het ruikt ook erg lekker, echt zo’n crème geurtje, als je weet wat ik bedoel.

DSC07429 DSC07430

Ik bracht de Aqualia Thermal crème 2 keer daags aan op mijn gezicht. Met een beetje crème op je vinger kun je je hele gezicht al hydrateren. Het aanbrengen van de crème is fijn, het voelt lekker fris aan. Het is best wel een olieachtig product merkte ik, erg fijn voor als je een droge huid hebt met deze winterse dagen. De crème doet er wel een tijdje over om goed in te trekken. Mijn gezicht voelde wel een halfuurtje plakkerig en olieachtig. Nadat het product goed ingetrokken was voelde mijn huid goed gehydrateerd. Eerst was ik bang dat mijn huid er vettig van werd, maar dat was totaal niet het geval. Het laat eerder een gezonde glow achter. Ook de drogere plekjes voelen niet meer droog aan.

DSC07435

Nieuw product in mijn skincare routine! Love this! Echt een geweldige crème. Heel erg fijn om te gebruiken met deze koude dagen. Ik gebruik de crème nu ongeveer 2 keer daags en ik merk echt verschil. Mijn droge huid wordt goed gevoed maar niet zo erg dat het weer vet begint te worden. Perfect! Met de Aqualia Thermal crème kom je de winter wel door!

Welk product red jou in deze koude dagen?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 18:57

  Het klinkt wel als een fijne crème wel erg prijzig. Ik gebruik eigenlijk niet echt van zulke crèmes. Ik heb dan ook geen last van het koude weer op mijn huid

 2. 14 februari 2017 / 17:40

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Klinkt als een fijne creme. Ik gebruik nu één van Zarqa 🙂

 3. 13 februari 2017 / 19:52

  Al lang geen VIchy meer gebruikt maar het is en blijft goed denk ik.

 4. 13 februari 2017 / 14:19

  Klinkt erg fijn, je hebt een goed artikel weer geschreven! fijne week nog ♥

 5. 13 februari 2017 / 10:14

  Hij klinkt goed! Fijn dat hij jou goed bevat. Ik gebruik ook altijd wat vollere crèmes vanwege mijn droge huid. Heerlijk!

 6. 13 februari 2017 / 08:40

  Het is altijd super fijn als je nieuwe goede crème ontdekt dat te gek werk oplevert. Ik heb zelf ook een dikke gevoede crème nodig in deze periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.