Happy new hair: vanaf nu ben ik brond!

Vanaf nu ben ik brond

Zo, daar ben ik weer! Na weken gestreden te hebben voor mijn opleiding, heb ik eindelijk weer tijd voor mijn hobby’s. Niks is beter dan na een lang periode vol met deadlines te investeren in jezelf. Om terug te komen als een compleet nieuw persoon. Dus, dat heb ik gedaan! Voor het eerst in jaren, heb ik mijn haar heel wat tinten lichter laten verven en ben ik brond!


De laatste keer dat ik mijn haar heb geblondeerd, was zes jaar geleden. Terwijl ik dit typ voel ik me heel erg oud, want het voelt nog maar als een paar jaar geleden. Anyway, de jaren daarna heb ik mijn haar alleen maar donkerder geverfd. Daar was ik onderhand wel eens klaar mee. Ik was toe aan een frisse, nieuwe look. Vandaar dat ik besloot om een tintje lichter te gaan. Past ook wat beter bij de zomer dan het donkerbruine.

Nu zie ik je al denken: “Wat heb je precies aan je haar laten doen?” Nou, dat zal ik je eens haarfijn (goede woorgrap Elles) uitleggen! Het is balayage. Allereerst heeft de kapper mijn haar gebleekt en vervolgens heeft hij het asblond geverfd. De bovenkant van mijn haar is mijn eigen haarkleur. Dit heb ik expres laten doen zodat de uitgroei natuurlijk lijkt. Vervolgens is mijn haar eenmalig gewassen met zilvershampoo om zo de gele gloed tegen te gaan. Op deze manier lijkt mijn haar asbrond, een combinatie van bruin en blond met een assige ondertoon.

Toen ik in de kapperstoel zat, was ik super bang dat ik het echt niet mooi zou vinden. Ik was zo gewend aan mijn donkere haarklaar. Maar eerlijk; ik ben echt fan! Ik heb zelfs spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Het donkerbruine was leuk, maar het maakte mijn gezicht zo hard. Deze haarkleur maakt mijn gezicht veel zachter, maar tegelijk ook stoerder. Ik ben wel blij dat ik toch nog een deel van mijn eigen, bruine haarkleur heb gehouden. Dat is toch wel een onderdeel van mij en daar kan ik geen gedag tegen zeggen

Wat vinden jullie?

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 18 juni 2021 / 08:30

    wauw super tof girl! je kan het goed hebben en het model vind ik hier ook heel leuk voor.

  2. 16 juni 2021 / 14:49

    Ohh het is echt mooi geworden! Lekker fris voor de zomer ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.