Outfit of the day | G R E A T

2Hooi mooie mensen van deze aardbol! Vandaag ein-de-lijk weer eens een ‘Outfit of the day’. Ik had écht weer zin om een outfitpost te maken, dus hier is ie! Ik ben heel erg aan het zoeken geweest in mijn kledingkast om een nieuwe combinatie te maken en dat is me best wel gelukt, al zeg ik het zelf. Kijk je mee?

4

Ik keek even rond in mijn kledingkast en ging met mijn ogen grotendeels langs mijn kleding die onderin de stapel lag. Dit zijn de kleren die ik het minst draag. Het leek me wel een uitdaging om daarmee een leuke outfit te maken. Ik koos voor deze trui die ik niet heel veel draag omdat ik het een beetje vormloos vind, doet me een beetje denken aan een vuilniszak. Niet dat ik het lelijk vind, dat totaal niet. Het gaat meer om het feit dat de trui je snel dik laat lijken. Toch heb ik het weten te combineren met dit rokje. Ik zag heel vaak op Instagram, Pinterest en al het andere waar je outfitinspiratie vandaan kan halen dat veel meiden een heerlijke vormloze trui dragen met daarop een rokje. Ik heb me daardoor laten inspireren en deze outfit mee weten te maken.

5

3Met dit rokje heb ik de ‘vuilniszak’ gecombineerd. Hiermee heb ik vorig jaar kerst gevierd, het was echt een helse zoektocht naar dit rokje. Ik moest en zou een skaterskirt dragen voor kerst. Inmiddels heb ik dit rokje al een jaar en draag hem nog steeds met veel plezier. Onder het rokje draag ik een panty met een leuk patroontje net onder de rand. Eerst had ik helemaal niet door dat het een patroontje erop zat, ik pakte het maar gewoon uit mijn ‘panty – en maillotzakje’. Uiteindelijk vond ik het wel heel leuk staan bij de outfit, het gaf wat extra’s. Ik ben echt gek op panty’s en dan vooral als ze een beetje doorzicht zijn. Ik weet niet wat het heeft, maar ik vind dat je benen er altijd zo mooi uit komen te zien. Vinden jullie dat ook? Laat me alsjeblieft eventjes weten. 🙂

6

7En dan, het item waarmee ik de uitdaging aan ging oftewel de ‘vuilniszak’. Ik vind het een leuke trui, maar zoals ik al zei erg vormloos. Op de sweater staat G R E A T in verschillende metallic kleuren.

8Natuurlijk nog een ‘finishing touch’, een sieraad. Dit subtiele kettinkje is een aandenken van mijn vakantie in Frankrijk.

1Trui: Shoeby

Skaterskirt: Coolcat

Panty: ?

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. Useful info. Lucky me I discovered your website by accident, and I am surprised why this twist of fate didn’t took place earlier! I bookmarked it.

 2. 25 januari 2016 / 13:09

  Leuk panty! 🙂

 3. 23 januari 2016 / 08:47

  Leuk outfitje! Zo’n skaterskirt moet je gewoon hebben eigenlijk. 😉 Ik houd ook echt van panty’s. X

 4. 21 januari 2016 / 12:28

  Hee! Bedankt voor je reactie op mijn blog. Echt herkenbaar, want ik ben ook altijd de eerste die buiten in de sneeuw staat de springen, ook al licht er maar een heel klein beetje. Leuke outfit. Ik vind vooral je panty erg leuk 🙂

 5. 21 januari 2016 / 08:46

  Heel erg leuk! Je panty is mooi 🙂

 6. 20 januari 2016 / 19:24

  Mooie outfit! Ik vind je panty’s erg leuk!

 7. 3lles
  Auteur
  5 januari 2016 / 07:51

  Thanks!
  Liefs,
  Elles

 8. 3lles
  Auteur
  5 januari 2016 / 07:46

  Dankje! Het zat echt super lekker!
  Liefs,
  Elles

 9. 4 januari 2016 / 20:56

  super leuke rok!

 10. 4 januari 2016 / 18:37

  Skaterskirts met oversized truien zijn altijd goed! Plus het zit heerlijk! Leuke outfit!!

 11. 3lles
  Auteur
  4 januari 2016 / 16:38

  Yeah!
  Liefs,
  Elles

 12. 3lles
  Auteur
  4 januari 2016 / 16:38

  Dat is sowieso ook leuk, en dat trotse momentje wanneer je een leuke combinatie hebt gemaakt ook.
  Liefs,
  Elles

 13. 3lles
  Auteur
  4 januari 2016 / 16:36

  Ah, thanks!
  Liefs,
  Elles

 14. 3lles
  Auteur
  4 januari 2016 / 16:36

  Dankje, rokjes zijn inderdaad erg leuk, jammer dat je ze niet altijd kan dragen met dit koude weer.
  Liefs,
  Elles

 15. 4 januari 2016 / 14:21

  Super mooie outfit! Ik ben dol op zo’n rokjes!

 16. 4 januari 2016 / 10:26

  Leuke outfit! Het staat je erg goed!

 17. 4 januari 2016 / 07:14

  Ik vind deze outfit echt leuk staan. Past bij jou. 😉 Ik vind het soms ook leuk om in de kledingkast te speuren en een nieuwe combinatie van te maken.

 18. 4 januari 2016 / 06:38

  Ik ben ook zo’n fan van die rokjes! Ik heb er in verschillende kleuren en draag ze echt zoooo graag!
  Leuke outfit ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.