Herinneringen op de muur + winactie

herinneringen aan de muur

Herinneringen moet je koesteren! De een schrijft het op in een dagboek, de ander bewaart ze het liefst in zijn gedachtes. Mijn herinneringen worden gekoesterd in foto’s. Daarom vind ik het ook zo leuk om de kiekjes waar een verhaal achter zit uit te printen en op te hangen. Naar mijn mening kun je er nooit genoeg van krijgen, vandaar dat ik laatst mijn muur heb volgehangen met foto’s


herinneringen aan de muur

De foto’s heb ik laten drukken bij Studentendrukwerk.nl . Hier heb ik vorig jaar ook al mijn visitekaartjes laten maken. Op deze website kun je van alles laten printen, van scripties, tot bierfiltjes, tot aan kaarten. Vooral als je een student bent, net zoals ik, kun je veel bestellen op deze website tegen een betaalbare prijs. Zo ook deze retro-stijl foto’s; een set van acht foto’s voor maar vijf euro. Dat is veel goedkoper dan foto’s maken met een polaroid camera. Om die reden heb ik heel veel foto’s besteld waar een mooie herinnering achter zit. In dit artikel deel ik een aantal van die herinneringen.

De herinnering achter deze foto is typerend voor hoe het studentenleven er voor mij uitziet: chaotisch en erg spontaan. Deze foto symboliseert een middag waarin ik spontaan bij een vriend op bezoek ging voor een drankje. Het bleef niet bij een drankje en ineens was ik onderdeel van een carnavalsfeest. Zo gaat het vaak bij mij en ik hou er van! Spontane avondjes blijven de beste avondjes met de mooiste herinneringen.

Nu ik op kamers zit, zie ik mijn familie niet zo vaak meer. Vandaar dat ik het juist leuk vind om wat fotootjes met hun op mijn muur te hebben hangen. Dan zijn ze toch wat dichter bij mij. Dit is een van de weinige foto’s die ik samen met mijn twee broers heb. Die moet uiteraard gekoesterd worden.

Een van de tofste dingen die ik ooit in mijn leven gedaan heb, is een singlereis. Twee jaar geleden ging ik samen met zo’n 20 man die ik voorheen niet kende op vakantie naar Kroatië. Hier heb ik me ontzettend vermaakt en heb ik zoveel geleerd over mezelf. Daarnaast heb ik er hele mooie vriendschappen aan overgehouden. Zeker iets wat ik, als corona het weer toestaat, vaker wil doen.

De coronacrisis lijkt bijna aan zijn einde te komen. Het was een zwaar jaar, maar ik heb geprobeerd het beste er uit te halen. Daar heb ik mijn beste vriendinnen aan te danken, waaronder Tess. Samen zijn we redelijk vaak naar het strand gegaan en dat heeft er voor gezorgd dat ik alsnog een van de leukste zomers heb gehad. Deze foto doet me denken aan die fijne zomer van 2020.

Winactie

Heb je nu zelf ook zin om deze retro-stijl foto’s af te laten drukken. Dan heb ik een verassing voor jou! Ik mag een set van 8 foto’s, die je helemaal zelf mag ontwerpen, weggeven aan een van jullie. De winactie loopt via mijn Instagrampagina en zal vanavond (23 juni 2021) online komen rond 20:00!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.